Ова четири Зодијака су мајстори за флертовање

Агенције
Ова четири Зодијака су мајстори за флертовање

Завешће вас, а да то нисте ни примjетили.

Лав

Они пуцају од самопоуздања и кад уђу у просторију њихов шарм примjећују сви. Они су популарни у свом друштву, са њима никад није досадно јер познају све градске фаце. Њиховим манирима и каваљерству нико не би одољео. Лавови уживају у играма завођења и воле да "лове". Да не наглашавамо већ познату ствар да су један од најстраственијих љубавника.

Шкорпија

Шкорпија зрачи својом привлачношћу и не може да остане неприметна када се појави негдје. Магнетски привлачи својим продорним погледом. Она ће вас освајати невербалном комуникацијом, док причате о најобичнијим темама, нећете ни бити свјесни да сте већ пали на њихов шарм. Секс им је јако битан и уживају у страственом вођењу љубави.

Близанци

Они имају пријатељски приступ. Сваком се приближавају, а да и не знате да вас управо на тај начин освајају. Врло су непосредни и забавни тако да ће вам већ на прву лопту заголицати машту. Њихова харизма плијени, а након кратког времена желићете да проводите све више времена у њиховом друштву.

Рак

Не показују своје емоције тек тако, али су веома осјећајни. Они освајају својим бескрајним разумијевањем и пажњом. На њега увијек можете да се ослоните и да му кажете све своје проблеме и тајне. Њихов приступ је веома искрен и другачији тако да вам неће пуно требати да се зближите са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана