Наредних 10 дана звијезде су припремиле бројна изненађења за ваш знак

Б92
Наредних 10 дана звијезде су припремиле бројна изненађења за ваш знак

Врата љубави отвориће се неким знаковима, док ће уживање у позитивној енергији и обиљу донети право задовољство!

У периоду од 10. марта до 20. априла Марс се креће знаком Бика и промјениће смијер нашег дјеловања. Као прво могао би нас успорити, учинити опрезнијима, промишљенима. Прије Бика, Марс је боравио у Овну и тјерао нас је у акцију без претходних анализа и размишљања о томе да ли је нешто добро за нас или није. Овновски Марс прво скочи потом каже "хоп". Марс у Бику је много пасивнији. Треба му погонско гориво, он је посматрач, спорије се мотивише, још спорије покреће, стога бисмо се чешће могли суочавати с личним, али и туђим одлагањем и застојима.

Није прилагодљив, хоће да је све по његовом и тврдоглав је до бола. Истрајан је, упоран, стрпљив, а то би у идућем раздобљу могло утицати и на наше понашање. Марс у Бику најснажнији је кад му се пружа отпор. Стога ако се сударите са ситуацијом кроз коју не знате како проћи, овај Марс ће вам дати незаустављивост. Нећете срљати, но нећете ни одустати. Чекаћете док вам се не отвори простор за улазак.

С овим Марсом неће бити лако мењати ствари. Чуваће се стечено, све док не дође ера Марса у Близанцима (од 21.4.) који ће пожурити да промјени све оно што смо хтели у вријеме транзита Марса знаком Бика, а то нам није пошло за руком.

Многи ће се усмјерити на решавање финансијских питања, на зараду, грчевито се борећи како би консолидовали приходе и расходе. Постајемо опрезнији у руковању с новцем, не одвајамо се лако од њега. Посесивни смо. Материјална ситуација за неке ће бити извор нових страхова, али и могућности.

Нежни додири буде најлепша осјећања

Квалитет намирница и хране коју купујемо могли би постати тема јавних полемика и истрага. У фокусу је све оно што нам је нужно да бисмо преживјели, а притом се неће бирати средства до циља. Наиме, овај Марс у људима може пробудити и окрутност као и бескомпромисност, нарочито ако се осјете угроженима.

У љубави тежимо додирима, сензуалним искуствима, мирисима, свему ономе што буди еротичност. Уживање и хедонизам за многе ће бити окидач који ће их подстакнути на дјеловање. Али у подлози свих активности биће сигурност. Извјесна је несклоност ризику, па се нећемо олако упуштати у неизвјесне ситуације. Можда ћемо се чешће сусрести с посесивношћу, прогласити неког себичним, самозадовољним, схватити да тренутно не можемо да успоставимо компромис и договорити се.

Да бисмо "омекшали" ту тврду енергију биковског Марса требали би избјегавати форсирање и пожуривање догађаја. Кажите шта желите и шта вам је потребно, али немојте супротну страну гњавити уценама и притискати захтјевима. У том ћете се случају или суочити с ерупцијом туђег бијеса или с бегом и потпуном дистанцом. Стрпљење и искрена комуникација биће кључ здравих међуљудских односа.

Желите ли некога у овом раздобљу завести, скувајте укусну вечеру, припремите врућу купку или масажу с мирисним уљима.

Кад је здравље у питању, што више боравите у природи и на отвореном. Бавите се опуштајућим активностима, вртларством, сликањем, складањем, преуређивањем дома, кувањем и сл., тако ћете се најбоље рјешавати стреса. Више пажње потребно је посветити грлу, гласним жицама, врату, штитној жлијезди и гениталним органима.

Знакови којима ће овај транзит Марса ићи на руку су Јарац и Дјевица, они сада могу без већих застоја остварити замишљено. Бикови ће бити продуктивни, али и немирни, потребно им је много више кретања и физичке активности. Биће и страствени и спремни за љубавни лов. Ракови и Рибе имаће више енергије и одлучности, Шкорпије ће морати да рјешавају односе с другима и да буду флексибилнији ако желе да избјегну сукобе.

Водолије и Лавови осјетиће мањак воље и мотивације. Требали би припазити на здравље и мање се излагати стресним ситуацијама. Врло ће вјероватно у овом раздобљу нешто прекинути.

Овнови и Ваге ће се више бавити материјалним и финансијским питањима, Близанци ће нешто припремати у тајности и бити пасивнији него иначе, док ће Стрелчеви бити доста запослени и усмјерени на своје здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана