Најгоре љубавне комбинације према хороскопу

Cosmopolitan.rs
Најгоре љубавне комбинације према хороскопу

Иако успjех везе највише зависи од труда, спој неких знакова попут Лава и Близанаца, Стријелца и Бика, Ваге и Шкорпије је, уз сву могућу вољу, осуђен на сталне борбе.

Овну не одговарају Близанци, Рибе и Дјевице

Припадници овог знака увијек су отворени за љубав и нова искуства, а често због брзоплетог става улијећу у љубавне везе прије него што добро упознају партнера. Не воле људе који глуме и претерано кукају те их такви не могу освојити, а воле самоувјерен наступ. Најгору љубавну везу чине са Рибама, које су за њих пресентименталне, са Близанцима јер ће се однос свести на сталне свађе и са Дјевицама које су превише компликоване за њих.

За Близанце су лоши Бик, Рак и Рибе

Припадници овог знака заљубљиве су природе, али исто тако једнаком брзином се одљубљују ако их партнер разочара. Одбијају их људи са којима немају заједничке теме, они који су предвидљиви тј. по њиховом појму досадни. За Близанце је најгори љубавни спој с Биком, којег неће довољно цијенити јер га не може "пратити" у животним изазовима и амбицијама. Лош спој је и с Раком, који је за њих превише стабилан и предвидив, али и Рибама чија их емотивност зна гушити.

Бик се лоше слаже с Овном, Стријелцем и Близанцима

Припадницима овог знака влада Венера, која их чини одличним "материјалом" за везу, но они то заиста постају тек уз правог партнера, док у међувремену могу имати низ безначајних афера. Одбијају их трачаре и они који се превише петљају у туђе животе. Најгору љубавну комбинацију чине са Стријелцем, који се за њих понаша превише слободњачки и независно. Лош одабир су и Близанци, који су превише немирни, као и Овнови, с којима ће се због сличне снажне воље стално препирати.

Рак је лош спој с Овном, Близанцем и Стријелцем

За припаднике овог знака љубав је најљепши зачин у животу, а траже партнера који је способан да се труди око њих. Одбијају их егоистични партнери који не показују довољно поштовања нити интереса за друге. Рак ће се у љубавним везама најгоре слагати са Стријелцем, упркос великој почетној привлачности, јер ће се у вези појавити несигурност, љубомора и свађе. Лош су спој и с Близанцима који су за њих превише нестабилни, као и с Овновима, који су превише оријентисани на себе.

Лаву не одговарају Близанци, Јарац и Риба

Припадници овог знака теже осјећају сигурности у љубавој вези, а нарочито томе да су своме партнеру на првом мјесту приоритета. Одбијају их људи који се стално брину и тако преносе лошу атмосферу, као и типови људи склони манипулацијама. Најгори љубавни спој чине с Близанцима, који су за њих превише изгубљени у размишљањима, али и с људима у знаку Рибе, које ће и ненамјерно повриједити. Лоша су комбинација и с Јарцем, јер ће Лав у односу преузети доминантну улогу, што му Јарац неће опростити.

За Дјевицу су лоши Ован, Вага и Водолија

Припадници овог знака у раној доби уче своје љубавне лекције, па с великом сигурношћу бирају потенцијалне партнере. Ипак, тешко ће донијети одлуку за кога се трајно везати, а одбијају их паметњаковићи, пасивни људи и они који нису у стању бринути о себи. Најгору љубавну комбинацију чине с Овном, који се према њима поставља шефовски, као и с Вагом, која није способна да разумије критичност Дјевица. Тешку ће љубавну ситуацију имати и с Водолијама, с којима је однос у сталним трзавицама.

Ваги не одговарају Дјевице, Шкорпије и Ракови

Припадницима овог знака љубав је додатак животу из којег црпе свој мир и сигурност. Неузвраћене љубави или односи који не функционишу их узнемирују, а највише их одбијају партнери који лажу и они у које не могу имати повјерења. Ваге чине лош љубавни спој с Дјевицама, које су за њих превише компликоване, као и са Шкорпијама, чија им је природа превише песимистична. Неће се слагати ни са Раковима, јер имају превише традиционална увјерења за њих.

Шкорпија се не слаже с Овном, Стријелцем и Близанцима

Припадници овог знака у себи носе истинску страст за животом коју испољавају и у љубавним односима, а теже везама које ће им пружити истинско испуњење и надопуњавање карактера. Одбијају их агресивни појединци који се воле показивати и истицати. Шкорпије су најгоре у комбинацији с Овном, с којима деле темперамент, што може бити резултат сталних свађа. Ништа боље се не слажу с Близанцима, који ће подстицатии њихову љубомору, као ни са Стрелцем, с којима неће осјећати сигурност.

За Стријелца је најгори спој с Биком, Раком и Дјевицом

Припадници овог знака и у љубави се воде политиком "све или ништа", а у недефинисаним односима неће губити главу, већ ће се играти. Одбијају их људи који су склони меланхолији и не знају шта би са собом, као и они који допуштају да им други кроје судбину. Стријелац је најгори у љубавној комбинацији с Биком, који је за њега превише посесиван, као и с Раком, којем недостаје спонтаности. Ништа бољи није спој с Дјевицом, која ће Стријелца стално критиковати и терати да се мијења.

Јарцу не одговарају Ован, Близанци ни Стријелац

Припадници овог знака представљају се као да им љубав није битна, међутим тиме се бране од разочарања. На састанцима се понашају као детективи, а одбиће их партнери који немају самоконтроле или они који су слабији од њих. За Јарца су лоше љубавне комбинације с Овном, за којег мисле да је превише нестрпљив и лаковеран, као и с Близанцима јер сматрају да немају идеала којима теже. Ништа боља комбинација није ни са Стријелцем, који се у вези приказује као потпуна супротност Јарца.

Водолији не одговарају Бик, Рак и Дјевица

Припадницима овог знака није проблем заљубити се, већ у љубавном односу функционисати тако да не осјећају како су изгубили своју слободу или могућност избора. Одбијају их људи који немају морал па су предвидиви. За Водолије су лоше љубавне комбинације с Биком, јер им не могу пружити стабилност, којој Бик тежи. Ништа боље се неће слагати ни са Раком, који су им помало досадни, као ни с Дјевицом, која од ње захтјевају увођење реда у њихов живот.

Рибе се најгоре слажу с Овном, Лавом и Близанцима

Припадници овог знака у потрази су за идеалним партнером с којим ће имати љубав из снова, а одбиће их партнер који се понаша неразумно и несхватљиво и има површне погледе на живот. За Рибе су најгоре љубавне комбинације с Овном, који је за њих превише агресиван и нетактичан, као и с Близанцима који немају довољно разумијевања за друге. Неће се добро слагати ни са Лавом, који би Рибама могли манипулисати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана