Можда сте Стрелац, али завидите Биковима и Раковима

Conopljanews
Можда сте Стрелац, али завидите Биковима и Раковима

Близанци завиде Шкорпијама на интуицији, а Шкорпије Овновима на динамичности. Погледајте шта остали знаци прижељкују…

Ован

Пошто сте посесивни, љубоморни и нестрпљиви, највише завидите Дјевици, због њене стрпљивости и урођеног перфекционизма. Али, на мети ваше отворене зависности могу се наћи принципијелни Јарац, који је спреман да ради и преко граница своје издржљивости, због професионалног успјеха и друштвеног признања, као и моћна Шкорпија, због поузданости и доминантности.

Бик

Успешни сте када радите посао који волите, али трава је зеленија са друге стране ограде, па Ваги завидите на јавној популарности, друштвеним контактима и могућностима које јој се указују у вези са странцима и путовањима. Према Стрелцу показујете нетрпељивост, јер успијева да до новца дође на лакши начин него ви и зато што углавном често путује.

Близанци

Иако сте прилагодљиви и сналажљиви, завидите интуитивној Шкорпији на њеној тајанствености и мудрости, тако да може да вас чита као отворену књигу, док ви горите од нестрпљења да нешто сазнате од ње, а она вас држи у неизвјесности. Ауторитативном Јарцу завидите на успјеху и новцу који умије да заради, јер је упоран и дослиједан, што су особине које ви углавном не посједујете.

Рак

Мада сте углавном добро 'ушушкани', многима потајно завидите, иако је мало оних који су се удомили боље од вас или одабрали успјешнијег партнера, поготово ако сте жена. Авантуристи Стрелцу завидите на друштвености и способности спонтаног и отвореног изражавања осјећања, а комуникативној Водолији на друштвеним везама и лакоћи са којом их успоставља.

Лав

Поштујете оне који су на вишим професионалним позицијама од вас, али љубомора, посесивност и материјалистички став прораде кад осјетите завист прама вредном Јарцу, због његове амбициозности и истрајности да успије у свему чега се дохвати. Иритира вас способност меланхоличних Риба да своје емоције изразе на романтичан начин, онако како вама баш и не успијева.

Дјевица

Мада сте елоквентни и интелигентни, тешко склапате познанства, па најчешће завидите шармантној Водолији на популарности и омиљености у друштву, због чега је углавном свуда радо виђен и позиван гост. И према Овну можете осјетити завист, због његове урођене дрскости и лакоће са којом успоставља комуникацију, али и због истрајности и такмичарског духа, поготово у спортским активностима.

Вага

Омиљени сте и познајете много утицајних особа, али дивљење помјешано са завишћу осјећате према упорности тврдоглавог Бика да дође до материјалних добара, у чему обавезно и успијева. Флексибилним Рибама можете завидјети на њиховој спретности да се лако, без блама и скандала, извуку из сваке непријатне, поготово пословне ситуације.

Шкорпија

Моћни сте и креативни, па мало ко може да вас надмаши, кад се усредсредите на свој циљ. Али, притајену завист вјероватно осјећате према Овну, због његове виталности и динамичности. Несталним Близанцима можете завидјети на површности, зато што сте ви најчешће преоптерећени сопственом систематичношћу, посвећеношћу свему што радите и дубином осјећања.

Стрелац

Иако се сматрате једним од најсрећнијих знакова, може вас обузети завист према Бику, због његове љепоте и физичког изгледа, али и због његовог стамбеног и материјалног статуса. Раку можете завидјети, јер има миран, сређен породични живот и фамилијарно окружење које вама, у вашем пословном хаосу, дјелује тако недостижно.

Јарац

Правдољубиви сте и строги, па завидите онима који ни прстом не мрдну, а имају много више него што заслужују. Преосјетљиви сте, па неухватљивим Близанцима завидите, јер захваљујући својој површности, лако заборављају или превазилазе ружне ствари које су им се догодиле. Завидите и ватреном Лаву на способности да своју страственост покаже онако како ви не умијете.

Водолија

Нисте толико завидни кад је неко успјешнији или имућнији од вас, колико постајете свијесни своје несталности, због које се још нисте скрасили. Зато завидите фамилијарном Раку на породичној и кућној атмосфери у којој истински ужива. Иако је осјећате, завист никада нећете отворено показати према Дјевици, због њене смјелости да се упусти у приватни бизнис и истраје у свему.

Рибе

Иако сте прилагодљиви и способни да се извучете из сваке 'мутне воде' у коју упаднете, помало сте несигурни у себе, па можете осјетити завист према шармантној Ваги, због њене популарности у друштву и атрактивног изгледа. Харизматични Лав вас иритира, јер је самосвјестан, и њему завидите на успјеху и гламуру који га прати гдје год да се нађе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана