Љубавне мане: Лав је навучен на флерт, а Вага не престаје да се жали

24sata.hr
Љубавне мане: Лав је навучен на флерт, а Вага не престаје да се жали

Хороскоп открива какве то мане има сваки знак када је у питању љубав, а уколико вам нико није открио тајну и рекао која је то ваша мана - сада је тренутак да сазнате.

Ован

Ово је знак са најексплозивнијим темпераментом и често има проблема с контролом бијеса. Често се понашају као да су врло наивни и незрели. Увијек су узбуђени око почињања нових ствари, али врло лако губе интерес. Њихово нестрпљење је врло напорно – увијек желе све сад и одмах!

Бик

Тврдоглави су и у расправама са њима не очекујте да ћете икада побједити. Чак и ако нису у праву, они не попуштају. Њихове потребе и жеље увијек имају приоритет. Често знају да буду досадни. Емотивно се тешко отварају и најчешће ће само рећи "све је у реду".

Близанци

Најчешће су врло непоуздани и тешко можете на њих да рачунате. Воле да шармирају лепим ријечима, али своја обећања често не испуњавају. Све им брзо досади, па тако и партнер, што значи да се поред њих можете осјећати као вишак. Живот са њима подразумјева безброј полузавршених пројеката и напуштених идеја.

Рак

Њихове промјене расположења су врло исцрпљујуће. Често ће вас поврједити тешким ријечима, а касније неће преузети кривицу за то. Показиваће знакове зависности од ваше везе због које се можете осјећати као у затвору. Пожуриваће "озбиљну везу", брак и породицу, а да ни сами нису сигурни да то заправо желе.

Лав

Тешко да ћете се осјећати сигурно са њима, јер воле да флертују гдје год стигну. Никад нећете имати осјећај да вас воле колико воле себе и повремено ће вам наметати осјећај да се у вези такмичите. Ријетко признају да нису у праву, а чак и ако то учине, ни сами не вјерују у то. Знају да буду врло арогантни и нетактични.

Дјевица

Живот са њима значи да ћете увијек ви морати да будете иницијатор свега. Како воле да се дуре, након свађе очекујте понашање петогодишњака. Будући да су често несигурни, од вас ће очекивати све да се они не би осјећали тако – мада с тиме немате везе. Морате да живите по њиховом правилима, јер ћете у противном слушати придике сваки дан.

Вага

Ријетко ћете знати шта заправо мисле о нечему, јер вам могу говорити оно што знају да желите чути. Лако се могу да се окрену против вас ако их повредите. Често су врло сујетни и оптерећени својим изгледом, а очекиваће и од вас да увијек изгледате савршено. Њихова упорност је под знаком питања, а често се жале, што може бити тешко за слушање.

Шкорпија

Њихова љубоморна је легендарна и можете очекивати бијесне погледе код сваког разговора са особом супротног пола за коју процјене да је привлачна. Уз њих ћете тешко знати како се сами осјећате, јер су они у стању да манипулишу вашим емоцијама. У стању су да вас потпуно игноришу и оставе тако да само нестану из вашег живота. Често имају тајне, а ни "доброћудне" лажи им нису стране.

Стрелац

Обожавају да причају, а друге лоше слушају. Очекују од партнера да их стално забавља, а ако тога нема – кукаће на сав глас. Воле да доминирају у односима. Знају да буду врло директни и безосјећајни.

Јарац

Посао, њихови циљеви и успјех ће увијек бити важнији од партнера. Они су најпознатији контрол фрикови у цијелом хороскопу. Анализираће и памтити сваку грешку коју сте направили, па будите сигурни да ништа не заборављају. На њихов став не можете утицати.

Водолија

Веза с њима може се претворити у доживотни низ предавања – јер они увијек све знају најбоље. У ваш приватни живот готово увијек ће увлачити пријатеље и уз њих бисте могли да се осјећате као да нисте довољни. Поносе се својом либералношћу, а заправо према својим принципима осуђују све друге.

Рибе

Њихова замишљеност је проблем – рачунајте да ћете све што кажете морати поновити. И док их је тешко подстаћи да нешто започну, још је теже натерати их да то и заврше у разумном року. Жртвоваће своје потребе и осећања због других, па можете да имате утисак да су слаби и да морате да бринете о њима. Идеализују односе и од вас ће имати хиљаде очекивања.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана