Крими-астро: Близанци су преваранти, Бик ради за лову

Агенције
Крими-астро: Близанци су преваранти, Бик ради за лову

Према статистици FBI највише криминалаца има међу Раковима, а у стопу их прате Бикови. Погледајте шта за вас има да каже крими хороскоп.

Ован је наоружан

Према FBI-овој статистици, припадници овог ватреног знака посједују највише оружја. Ако се баве криминалним радњама, највјероватније то раде по уговору, односно други их плаћају за то, било да су утјеривачи дугова, уцјењивачи или плаћене убице.

Бик ради за лову

Бикови су други знак с највише криминалних склоности. Обично су уплетени у послове који доносе велику лову, било да је ријеч о прању новца или крађи луксузних предмета. Најчешће раде сами како би смањили ризик да буду ухваћени, а својом користи се никоме не хвале. Ако их ухвате на дјелу, покајаће се у нади да ће добити милост уз ријечи “једноставно нисам могао да одолим”.

Близанци су преваранти

Припадници овог знака јесу враголасти у свакодневном животу, али по FBI-овој статистици при самом су дну по броју ухапшених. Ако се и баве криминалом, најчешће је ријеч о разним “комбинацијама” и преварама. Они нису типови који иду около и пиштољем прете људима, већ су њихово оружје лажна обећања. Када их ухвате, свим силама покушавају да се спасу, па макар то било одавање имена саучесника или било шта што би могло да им помогне. Не треба чудити ако тада лажу.

Највише криминалаца има међу Раковима

Према FBI-овој статистици, највише криминалаца је рођено баш у овом знаку.

Склони су насиљу у тренуцима потпуне психичке растројености, а најчешће је ријеч о убиствима из страсти или освете и отмицама. Пошто тешко контролишу свој темперамент, Ракови су први који ће убити свог шефа због отказа. Након што су ухваћени, дјелују изгубљено, мада и даље сматрају како су њихове жртве то “заслужиле”.

Лавови су прорачунати

Међу припадницима ватрених знакова, Лавови су најмање склони криминалним радњама. Ако се и укључе у њих, то ће бити помно разрађено. Због тога су Лавови као криминалци врло опасни и хладнокрвни. Они се неће упуштати у ситне прекршаје, као што је крађа, већ ако ризикују своју слободу, то раде због велике користи или славе.

Дјевице најчешће надрљају

Након Овнова, припадници овог знака други су по ношењу или посједовању оружја. Као и други припадници земљаних знакова, најсклонији су финансијским преварама. Такође, могу бити и провалници и хакери, а уопштено су велике шансе да буду ухваћени јер упркос добрим плановима, остају шокирани чињеницом што су откривени па све брзо признају.

Ваге су мајстори корупције

У поређењу с другим ваздушним знаковима, Ваге у својим редовима имају највише криминалаца. Укључени су у послове непотизма, корупције и разних намјештања, а специјалност им је привредни криминал. Врло су промишљени и лако баратају са својим сарадницима, људима којим они дају мито или га од њих примају. Пуштају пипке на све стране и свуда имају везе, па се често извуку чак и ако их открију.

Шкорпије су плаћене убице

Шкорпиони су тек девети на FBI-овој листи најчешћих криминалаца. Ипак, ако погледамо просјек серијских убица и психопата, њих је највише међу Шкорпионима. Они у криминал улазе без милости, то их чини идеалним плаћеним убицама, а на злочин их често наводи љубомора или повређен его.

Стрелац највише робија

Стрелци су трећи на листи ухапшених криминалаца, али најчешће попију робију. Баве се разним преварама, али учествују и у пљачкама и врло су вешти лопови. Занимљив је податак и да Стрелчеви врло ријетко повреде своје жртве, што говори да у криминалу учествују искључиво ради финансијске користи, или чак потребе.

Јарац је у организованом криминалу

Припадници овог знака су врло сналажљиви и свестрани криминалци. Као и у осталим подручјима живота, Јарчеви су врло амбициозни, па ће и у криминалним радњама “пуцати високо”. Најсклонији су финансијском криминалу, а највише ухапшених из редова организованог криминала су управо Јарчеви. Добро прикривају своје трагове и за прљаве послове користе туђе услуге, а када су откривени, бјеже од закона.

Водолије су хакери

Оригинални и домишљати Водолије и нису неки велики криминалци, по FBI статистици се налазе тек на 11. мјесту по броју ухапшених. Ипак, ако се упусте у криминал, највеће су шансе да ће постати хакери или вође секте уз помоћ које ће испирањем мозга другима извлачити новац и добијати на моћи. На злочин их често покреће и жеља за осветом.

Рибе шверцују дрогу

Припадници овог знака најчешће се повезују са дрогом, диловањем или шверцовањем. Могу шверцовати и ријетке животиње, људе или цигарете, а њихови злочини су увијек помало бизарни, па и смијешни. На листи криминалаца налазе се на осмом мјесту, а када заврше у затвору, тамо се додатно повезују с крими миљеом и од ситних лако постају велики криминалци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана