Ко умије да разочара, а кога сви желе?

Агенције
Ко умије да разочара, а кога сви желе?

Да ли сте добар пријатељ? Нема лажи, нема преваре, јер хороскоп све зна.

Ован: Ви сте добар пријатељ, али и опасан противник. За вас се ствари никада не завршавају на пола пута. Очекујете потпуну оданост у односима и искреност у пријатељству. Заузврат пружате велику љубав и чврст ослонац.

 


Бик: Припадници овог хороскопског знака се јако везују за људе и често ће урадити и нетипичне ствари само да одрже пријатељство. Бикови су стрпљиви и упорни пријатељи, у стању да вас бесконачно убијеђују у оно што они мисле и желе.

Близанци: Они увијек очекују да будете захвални на њиховим лијепим речима и гестовима. Често су склони да мисле како пријатељи не чине довољно за њих. Они су вјечно млади духом и срце су сваке забаве!

Рак: Ви сте сјајан другар, али покушајте да не очекујете превише од пријатељства. Ви сте увијек спремни да дајете, али ћете бити горко разочарани уколико ваши пријатељи то не буду знали да цијене. Међутим, чак и тада ви ћете остати веран пријатељ и упорно чинити више него што они за вас то раде.

Дјевица: Овај знак генерално представља хумани знак који одликује услужност и брига за друге. Ви сте стабилан и поуздан пријатељ, дајете практичне савјете и сугестије. Не волите да “растурате” пријатељства.

Лав: Као пријатељ вредни сте злата - снажни сте и добри, никада не остављате људе на цедилу. Имате топло и искрено срце, а ваш идеализам и романтична страна личности долазе до изражаја у пријатељским односима.

Вага: Волите да помажете пријатељима дајући им практичне савјете, али тешко вам је да их утешите када су у питању емоције. То не значи да сте хладни, једноставно не волите да се мијешате у туђе љубави. Добро сте друштво, васпитани сте и културни.

Шкорпија: Ви сте експлозивни, чист динамит. Добар сте пријатељ, али умијете да будете тајанствени и лицемерни. Избирљиви сте када су пријатељи у питању, али када их једном нађете, веома сте лојални и добро чувате тајне. Понекад се осјећате издано ако примјетити да су ваши другари нагло променили понашање.

Стрелац: Ви сте особа која воли да помаже другима и има срце довољно велико да опрости чак и крупне пропусте, и више је него очигледно да сте добар пријатељ. Такође, умијете да дајете добре и корисне савјете. А све и да вас ваши пријатељи разочарају, нећете их одбити од себе или мрзити.

Јарац: Углавном градите дуга и стабилна пријатељства. Упркос томе што често немате такта ни манира у пријатељским разговорима, ви никада нећете напустити познаника у невољи!

Водолија: Водолије су бољи савјетници него пријатељи. Разлог је што проблеме и ситуације јасно и објективно виде, и не укључују емоције у све то. Ипак, људи воле да их имају за пријатеље, и радо слушају њихове смјернице.

Риба: Добар сте пријатељ, пун разумијевања у хуманости. Имате добру интуицију и разумијете осећања ваших пријатеља, па увијек умијете да их утјешите. Склони сте иделизовању особа. Ваша урођена дипломатија и пријатна личност увијек спасу непријатне ситуације у друштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана