Хороскопски знакови који ће вам направити пакао од живота

Б92
Хороскопски знакови који ће вам направити пакао од живота

Вјеровали у хороскоп или не, одстоје неке везе које ће свако од нас да препозна у себи, својим укућанима, пријатељима или партнеру.

 И док су неке особине знакова вриједне хвале, друге нико не жели да призна и да их смјести уз своје име. Сазнајте који хороскопски знакови су најопаснији као партнери!

Ован

Вјерност: Ако у његовој глави то није то, превара се догоди изненада и није рјеткост. Но, ако се искрено заљуби ,Ован воли свим срцем.

Љубомора: 75 одсто

Бик

Вјерност: Воле сигурност и срећу коју им доноси чврста и стабилна веза. Нису склони преварама и вјерни су партнери. Искушење им није никакав проблем, те ће му се сигурно одупријети.

Љубомора: 65 одсто

Близанци

Вјерност: Иако можда желе бити вјерни и одани, њиховом шарму заиста је тешко одољети. Ако нису у озбиљној вези, обожавају да кокетирају, чак и када не желе ништа више од дружења, што може збунити другу страну. Но када се искрено заљубе, Близанци се труде да удовоље партнеру и да буду вјерни.

Љубомора: 25 одсто

Рак

Вјерност: Ако је њихова веза квалитетна и вредна чувања и одржавања, Рак ће вам бити одан и вјеран до самог краја. Но с обзиром на њихове поприлично велике прохтијеве, чврста веза се у њиховим очима лако може претворити у нешто што није вриједно спасавања. Док је срећан, Рак је вјеран.

Љубомора: 85 одсто

Лав

Вјерност: Уз праве ријечи и гестове, Лава можете врло лако завести, али то не значи да ће жртвовати своју везу, већ да ће ставити на вагу и проценити шта му више одговара. Има врло чврст его, због чега га је тешко задивити.

Љубомора: 80 одсто

Дјевица

Вјерност: Дјевице су врло вјерне и одане, те исто очекују и од свог партнера. Али овај знак у дугој вези може постати лабилан, посебно ако му се свиди нечије ласкање. Тешко се заљубљују.

Љубомора: 40 одсто

Вага

Вјерност: Ваге воле да експериментишу и вагају, како у животу уопште, тако и у вези, због чега се може рећи да и нису вјерни партнери. Уживају у љубави и авантурама и тешко их је укротити. Но ако то коме пође за руком, остају дуго у вези срећни и заљубљени.

Љубомора: 50 одсто

Шкорпија

Вјерност: Шкорпије су познате као велики шармери и заводници, што због лукавих и бираних ријечи, а што због снажног сексепила којим зраче. Иако су склони авантурама и воле да испробавају нове ствари, ако одаберу партнера за живот, њему ће се и посветити.

Љубомора: 90 одсто

Стрелац

Вјерност: Врло су друштвено активни и популарни, због чега се њихова вјерност не спомиње као добра особина. Желе стабилну везу, али су с времена на вријеме спремни да себи приуште покоју авантурицу.

Љубомора: 20 одсто

Јарац

Вјерност: Овај знак чврсто стоји на земљи и нису му потребна никаква ласкања да би задовољио своје потребе. Врло су вјерни и одани и исто очекују и од партнера. Спремни су да трпе за праву љубав.

Љубомора: 30 одсто

Водолија

Вјерност: Врло непредвидиви љубавници, које је тешко контролисати. Воле игре и игрице, због чега често "заглибе" у невјеру. Врло су несигурни у љубави ,због чега постају рањиви и склони експериментисању.

Љубомора: 10 одсто

Рибе

Вјерност: Рибе су врло отворене и воле пливати у друштвеним и љубавним водама. Везе су им дуге и стабилне. Када воле, воле искрено и то ће и показати својим дјелима, али исто тако, авантурице им нису стране.

Љубомора: 70 одсто

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана