Хороскоп открива: Како да вратите бившег дечка

Cosmopolitan.rs
Хороскоп открива: Како да вратите бившег дечка

Да би помирење протекло онако како ви желите, узмите у обзир и његов хороскопски знак...

Успостављање односа након раскида врло је тешко, али хороскопски водич вам може олакшати да отворите врата његовог срца и да га поново освојите. Ако испратите ове савjете поново ће бити у вашем загрљају.

Ован

С Овновима не помаже суптилност. Не идите наоколо чекајући да он нешто примјети. Такође не вриједи да чекате прави моменат за помирење јер ће он јако брзо ускочити у нову везу. Једноставно реците да се кајете, желите да вам опрости и да обећавате да се више неће поновити. Након тога дајте све од себе да одржите дату ријеч, због тога што Овнови не толеришу прекршена обећања. Ако баш желите да урадите нешто додатно за партнера јавно се извините, на тај начин ћете нахранити његов его и испунити га срећом ма колико био тврдоглав.

Бик

Најтврдоглавији знак. Ако сте се око нечега посвађали, прво што морате да урадите јесте да му јасно дате до знања да је он био у праву. Реците да је он од самог почетка имао потпуно право у вези са том и том темом. Знамо да ће вам бити тешко, али све док то не урадите од помирења нема ништа. Учврстите свој план тако што ћете му рећи да схватате да је он паметнији и да ћете га и у будуће слушати. На тај начин ћете га ослободити страхова и обећати доминацију.

Близанци

Пошаљите шаљиво извињење. Ништа неће одушевити Близанца као добро срочен хумор. Ипак, ако сте направили озбиљну грешку, мораћете мало више да се потрудите. И будите довитљиви. Не покушавајте да га позовете јер он није тип који ће чекати да телефон зазвони, али ако желите да исправите ствари не смијете дозволити да се комуникација прекине. Покажите отвореност и спремност за поновна дружења. Не плачите и не хистеришите.

Рак

Да бисте се помирили с раком требаће вам много стрпљења, укуса и такта. Не наглашавајте своју грешку, и ни случајно се не шалите на тај рачун. Реците му да једноставно не можете да живите без његове љубави. Ако то не упали припремите вечеру и урадите све како бисте избјегли било какав облик неслагања. Рак мора да осјети вашу љубав, зато одвојите што више времена, пажљиво слушајте шта вам прича, слажите се с његовим тезама. Ракови споро пале, тако да ћете ово можда морати да поновите и неколико пута.

Лав

Комплименти и ласкање ће вас одвести гдје год желите. Извините се због свог "гријеха" и нагласите да ви не заслужујете његову љубав. Обасипајте га поклонима, а посебно чоколадом и цвијећем. Учините све како бисте показали да сте вредни његове љубави. И наравно, обуците се најбоље што можете. Лавови су површни. Потребно је само да он уочи да се трудите и да га желите највише на свијету и он ће прићи вама.

Дјевица

За почетак се упристојите. Дјевица не подноси псовке или простачења. Нагласите своју префињеност. На договорени састанак дођите на вријеме, средите се, а долази до вас кући обавезно почистите стан. Своју грешку ћете најбоље исправити ако очистите све око себе. Купите леп поклон, ни случајно романтичан или хумористичан. Најбољи избор била би добра књига. Али немојте ни "гњавити", јер дјевице воле логична објашњења више од емотивних апела.

Вага

Покажите што више занимања за његове активности, и порадите на својим конверзацијским вештинама. Наравно не заборавите да повремено удјелите комплимент. Свим особама рођеним у знаку Ваге треба стално одобравање и за себе и за своје поступке. Понудите формално извињење. Ни превише ни премало. Вага мора јасно да види да сте озбиљни и да мислите то што говорите. Додајте мало романтике и успјех неће изостати.

Шкорпија

Слободно употребите неки драматичан гест како бисте показали своју оданост. Што се тиче Шкорпија, речи неће много помоћи. Њему су важна дјела. Једино позитивне акције могу да вам обезбједе самилост. Можда то значи да ћете морати да се рјешите неке старе навике, или да потражите помоћ ако се ради о озбиљнијем проблему, али једноставно морате потпуно завршити с тим што је проузроковало раскид. Притужбе и приговоре овог знака увијек узмите озбиљно.

Стрелац

Понудите топлу и прихватљиву руку помирења. Стријелци воле кућне љубимце и ако будете довољно умиљати неће вам одољети. За почетак је најбоље прихватити његово пријатељство, и не журити. Стријелци више важности придају друштвеном животу него љубави, тако да би требало да се уклопитие у његово друштво. Што прије поново постанете члан екипе, прије ћете се помирити.

Јарац

Будите искрени и отворени. Јарац може издалека да нањуши лаж. Ако сте ви зезнули признајте и реците да ћете бити бољи, да се више неће поновити. Али морате то и да мислите. Празна обећања вас неће далеко довести. Припадници овог знака доста цијене материјалну сигурност па ће помоћи ако за поклон помирења отворите заједнички рачун или купите нешто што ће показати да вјерујете у заједничку будућност.

Водолија

Водолију позовите на разговор уз кафу. Неће моћи да одоли размјени мишљења. Одуприте се и не форсирајте блискост. Не скривајте од њега ништа или ће ваш однос наставити да стагнира. Будите потпуно искрени. Ако желите да остане с вама све мора да буде потпуно отворено и јасно. Покушајте да урадите нешто узбудљиво, предложите заједничке активности.

Рибе

Све карте ставите на саосјећајност. Рибе не могу да гледају ничију патњу. Будите мање посесивни и захтјевни. Иако је је романтичан он не може да поднесе затвор. Прихватите чињеницу да су припадници овог знака екстремно осјетљиви и да према њима увијек морате да будете пажљиви. Будите што њежнији и љубазнији. Нека вам пређе у навику стално исказивање љубави, не само у неким посебним приликама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана