Близанац највећа трачара, Шкорпија првак у љубомори, а Јарцу је посао најважнији

Б92
Близанац највећа трачара, Шкорпија првак у љубомори, а Јарцу је посао најважнији

Дио карактера, кажу астролози, у многоме одређује распоред небеских тијела у тренутку рођења. Ово су главне црте сваког знака.

ОВАН

На гласу је као себичан, гледа на све из властите перспективе.

Иако није особа која лако склапа компромисе то му не смета да буде захтјеван према ближњима, очекујући од њих да испуне све његове потребе.

БИК

Највећа стипса. Новац му је важнији од љубави. Лијен, инертан, тешко га је наговорити на промјену. Најбоље се осјећа у лежећем положају испред телевизора. У овом знаку рођено је много диктатора и аутократа.

БЛИЗАНЦИ

Он силно ужива у трачарењу. Све мора да зна о свакоме, није паметно да му се повјеравате. Често мијења и своје ставове, па је тешко установити шта заиста мисли и жели.

РАК

Ћудљив је, затворен, зависи од туђе пажње као да му од тога зависи живот. Расплакаће га ситнице, а због своје преосјетљивости види проблем и тамо гдје га нема.

ЛАВ

Он је најљепши, најбољи и најпаметнији. Ако случајно мислите да није тако, сигурно с вама нешто није у реду – тако ће мислити Лав.

Има двоструке стандарде- шта важи за њега, не важи и за друге.

ДЈЕВИЦА

Вјечито незадовољна, увијек јој неко иде на живце. Дјевица је највећи перфекциониста и критичар у Зодијаку. Труди се да у свом животу одржи ред, а непрестано се жали на неред. И наравно, није никад она крива за све што јој се догађа…

ВАГА

Не умије да има чврст став. Она би најрадије увијек била неутралн.

Њена глад за потврдом других иде тако далеко да је спремна да одустане од себе, да глуми, претвара се, све како би на околину оставила што бољи утисак.

ШКОРПИЈА

Предводник тамне стране Зодијака. У његовим дубинама крије се много деструктивних нагона, перверзних мисли, сексуалних девијација, радикалних идеја, свега онога о чему не смије јавно да говори.

Како врхунски контролише сам себе, чини то и с ближњима. Једино тако може да одржи привид доминације. Првак је у љубомори и посесивности, а партнера доживљава као своје власништво.

СТРЕЛАЦ

Воли да се прави паметан.

Свој прљав веш крије од других јер га то ставља у слабију позицију, али ће знатижељно да гура нос у туђе проблеме.

Брзоплет је и непромишљено искрен.

ЈАРАЦ

Патолошки је амбициозан. Посао, каријера и материјална сигурност важнији су му од мира у свијету.

Увијек гледа своје интересе, манипулативно искоришћава слабије да би остварио своје планове. Кроз живот се води узречицом – циљ оправдава средства. Склон је депресији.

ВОДОЛИЈА

Својим ригидним увјерењима врло лукаво позиционира себе у односу на друге. Он је тај који зна, а знање је моћ.

Храни се спознајом да се други њему обраћају за савјет и помоћ. Представља се као велики хуманитарац, а понекад се иза свега крије велики нарцизам. Помаже другима да би повећао своје самољубље, оправдао своје постојање, био препознат у друштву као особа која је боља од других.

РИБЕ

Зна вјешто да лаже. Некада се запетља у сопствене приче да више не зна шта је истина, а шта лаж. Бјежи од стварности, а бриге и тугу утапа у алкохолу и осталим опијатима.

Не зна да се избори за себе, па кад намирише опасност, бјежи главом без обзира. Неријетко лови у мутном, склона је илегалним пословима и стручњак је у неплаћању пореза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана