Ибрахимовић: Новак је тамо гдје припада, на врху свијета

Ибрахимовић: Новак је тамо гдје припада, на врху свијета 13.11.2018 01:09 | Агенције

Златан Ибрахимовић, шведски фудбалер, изјавио је да му је драго због повратка Новака Ђоковића у сам врх тениског свијета.

Ибрахимовић, који је минулу сезону провео у МЛС лиги, причао је о свом пријатељству са Ђоковићем.

Златан је истакао да му је драго што је новам тамо где заслужује, на првом мјесту АТП ранг листе.

“Добри смо пријатељи и остали смо у контакту. Пратимо једно другог кроз успјехе које остварујемо. Веома сам срећан због њега јер поново побјеђује послије повреде. Он је сада тамо гдје и припада – на врху свијета. Он поново побјеђује и осваја трофеје, како би и требало да буде”, рекао је Ибрахимовић.

Ђоковић је у посјети Ибрахимовићу упзонао и фудбалерову дјецу која су била одушевљена да га виде, а сам Ибра је истакао да је Србин веома позитиван и да је исти у јавности, као и приватно.

“Више волим да имам контакт са лоптом ногама, не волим много да користим руке. Он (Новак) је упознао моју дјецу и били су веома узбеђени због тога. Они се не баве тенисом већ фудбалом и борилачким вјештинама. Били су баш срећни да га упознају, он је баш добар момак. Исти је на телевизији и уживо. Постоје спортисти који нису исти на ТВ-у и у правом животу, али Новак јесте. Има добар смисао за хумор и позитиван став, лако је дружити се с њим”, изјавио је Ибракадабра.

Швеђанин је дао своје мишљење о томе ко ће освојити Завршни мастерс у Лондону.

“Надам се да ће Ђоковић то бити. Имао је добру сезону. Ово је посљедњи турнир прије сљедеће сезоне и надам се да ће га освојити”, додао је Ибрахимовић у разговору са шведским новинаром Слађаном Османагићем.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица