Ибрахимовић: Бог је стигао

Агенције
Ибрахимовић: Бог је стигао

Златана Ибрахимовића краси невјероватна харизма, гдје год се појави доминира својом појавом, а изузетак није био ни легендарни Олд Трафорд.

Иако је Манчестер јунајтед и људи запослени у њему био свједок бројним легендама, долазак Швеђанина није оставио домаћине равнодушним.

Како је изгледао први долазак Швеђанина у Манчестер прошлог љета, свијету је открио његов саиграч Хуан Мата.

"Кад је стигао, ми (тим) смо били на припремама, па су с њим у тренинг центру били само економи. Никад га пре нису срели, а он је тип човека који одмах стекне поштовање због начин на који се понаша. Златан је одмјерио економа од главе до пете и рекао: "Надам се да знаш да је Бог стигао". Економи су дрхтали јер нису знали шта да мисле, а онда је он почео да се смије с њима. Увијек то ради", рекао је Мата.

Ибрахимовић је одмах постао кључни играч Јунајтеда и са 28 голова први стрелац тима у сезони, коју је нажалост завршио већ у априлу због повреде колена која га је одвојила од терена пола године.

Недавно се вратио у тим, па се очекује да буде важан фактор "Црвених ђавола" у градском дербију са Ситијем у недјељу (17:30) на Олд Трафорду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана