Слободан Старчевић, шеф стручног штаба Крупе: Играћемо за гол више

Дарко Пашагић
Слободан Старчевић, шеф стручног штаба Крупе: Играћемо за гол више

Бањалука - Шеф стручног штаба Крупе Слободан Старчевић задовољан је урађеним у припремном периоду и сматра да је екипа спремна не само за премијерни меч Прве лиге РС у коме ће у суботу угостити Слободу из Мркоњић Града, већ и за цијелу јесен.

- Иако смо мало каснили са почетком припрема потпуно сам убијеђен да ће моји играчи бити спремни за сва искушења. Сви су добро радили, залагање на тренинзима и контролним утакмицама било је на завидном нивоу. Посљедњу провјеру имали смо у Новом Граду гдје смо изгубили од Слободе са 0:1, али и поред пораза нисам незадовољан. Било је ситних грешака које ћемо током ове седмице исправити и вјерујем да ће све бити "под конац" већ на премијери. Прошле сезоне настојали смо да играмо добро и да из такве игре дођемо до резултата. И сада ћемо играти за гол више и апсолутно сам сигуран да ћемо славити на премијери - нагласио је Старчевић.

Стручни штаб је овог љета био на великим мукама, јер је екипа доживјела велике промјене. Отишло је 13, а дошло 12 играча. Редове Крупе напустили су: Немања Видовић, Миле Паштар и Србољуб Јандрић (Борац), Слободан Милановић (Канада), Игор Кузмановић и Михаил Станојчић (Њемачка), Раденко Грковић (Слобода, МГ), Ненад Васић (Јединство, Жеравица), Срђан Дуцановић (Карановац), Александар Јовичић (Рудар Приједор), Саша Стјепић (Шведска), а Ненад Студен и Михајло Бучински су завршили каријеру. Дошли су: Владимир Тучић, Младен Илић, Никола Дујаковић и Драшко Лолић (Борац), Јован Кутић (Лакташи), Александар Вукотић (Долина, Падина), Миљан Љубеновић (Спартак, Суботица), Стојан Максимовић (Кабел, Нови Сад), Драгослав Вучић (Прогрес), Стефан Стојанов (ЧСК), Урош Стаменковић (Лакташи), Никола Ђукарић (Карановац), а првом тиму су прикључени јуниори Дамјан Стрика и Перица Гускић.

- Марко Мазалица, Немања Дамјановић и Драган Вуковић искуснији су играчи, а сви остали су 1994. годиште и млађи. Прави вртић, али сам сигуран да ће показати квалитет. Основни циљ је да се пласирамо у Лигу за првака, а желимо што бољи пласман у Купу Српске и Купу БиХ - додао је Старчевић.

Половичан успјех

Фудбалери Крупе у припремном периоду одиграли су четири контролне утакмице у којима су остварили половичан учинак. У Градишци су савладали домаћу Козару са 2:1, у Јајцу Металеге са 2:0, док су са по 1:0 поражени од Текстилца у Дервенти и Слободе у Новом Граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана