Marinović za Borac traži rivale po mjeri

G.S.
Marinović za Borac traži rivale po mjeri

Banjaluka - Fudbaleri Borca završili su prvi dio priprema na Balkani, a idućih sedam dana radiće u Banjaluci. Najveći problem za trenera Vinka Marinovića trenutno je nedostatak kvalitetnog protivnika.

Pobjeda protiv hrvatskog prvoligaša Istre - 1:0 (strijelac Aleksandar Subić) u petak u Mrkonjić Gradu je ohrabrila stručni štab "crveno-plavih" ali otkrio nedostatke u igri Banjalučana.

- Ne mogu da budem nezadovoljan igrom u ovoj fazi priprema. Igrači su ispunili zadatke, odigrali dobro u većem dijelu utakmice protiv Istre, ali moramo da nastavimo u istom ritmu. Problem je što nemamo ugovorenu nijednu kvalitetnu provjeru kako bih imao bolji uvid u mogućnosti igrača koji su došli - rekao je trener Vinko Marinović.

Odlaskom Harisa Handžića u rusku Ufu, Banjalučani su primorani da do kraja prelaznog roka potraže još jedno pojačanje u napadu, kao i na desnom beku.

- Pregovaramo sa nekoliko igrača, ali još uvijek ne možemo da pričamo o imenima. Nadam se da ćemo u što skorije vrijeme završiti prelazni rok kako bi trener Marinović imao dovoljno vremena da uigra ekipu - rekao je direktor kluba Robert Zrilić.

Danas će se ekipi priključiti učesnik Svjetskog prvenstva u Brazuilu golman Asmir Avdukić, koji će sigurno ostati na Gradskom stadionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana