Мариновић за Борац тражи ривале по мјери

Г.С.
Мариновић за Борац тражи ривале по мјери

Бањалука - Фудбалери Борца завршили су први дио припрема на Балкани, а идућих седам дана радиће у Бањалуци. Највећи проблем за тренера Винка Мариновића тренутно је недостатак квалитетног противника.

Побједа против хрватског прволигаша Истре - 1:0 (стријелац Александар Субић) у петак у Мркоњић Граду је охрабрила стручни штаб "црвено-плавих" али открио недостатке у игри Бањалучана.

- Не могу да будем незадовољан игром у овој фази припрема. Играчи су испунили задатке, одиграли добро у већем дијелу утакмице против Истре, али морамо да наставимо у истом ритму. Проблем је што немамо уговорену ниједну квалитетну провјеру како бих имао бољи увид у могућности играча који су дошли - рекао је тренер Винко Мариновић.

Одласком Хариса Ханџића у руску Уфу, Бањалучани су приморани да до краја прелазног рока потраже још једно појачање у нападу, као и на десном беку.

- Преговарамо са неколико играча, али још увијек не можемо да причамо о именима. Надам се да ћемо у што скорије вријеме завршити прелазни рок како би тренер Мариновић имао довољно времена да уигра екипу - рекао је директор клуба Роберт Зрилић.

Данас ће се екипи прикључити учесник Свјетског првенства у Бразуилу голман Асмир Авдукић, који ће сигурно остати на Градском стадиону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана