Krstajić na čelu Radnika?

Igor Stanišić
Krstajić na čelu Radnika?

Bijeljina - Proslavljeni igrač Partizana Mladen Krstajić trebao bi da bude imenovan na funkciju predsjednika Fudbalskog kluba Radnik, saznaje "Glas Srpske" iz izvora bliskim timu iz Bijeljine.

Ako on postane čelni čovjek kluba funkciju generalnog sekretara trebalo bi da obavlja njegov kum Nebojša Tomić. Prvo zasjedanje Skupštine Radnika nakon osam godina zakazano je za danas od 17 časova i na njemu bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo. Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora semberskog premijerligaša Predrag Jović rekao je da neće više obavljati tu funkciju na kojoj se nalazi tri i po godine.

- Činjenica je da se Skupština Radnika nije sastala punih osam godina pa je ovo prilika da se neke stvari postave na pravi način. Skupština će izabrati novi Upravni odbor koji će upravljati klubom, a postoji vjerovatnoća za novim kadrovskim promjenama i reorganizacijom kada je u pitanju dalje funkcionisanje i rad kluba - rekao je Jović.

Krstajić je rođen 4. marta 1974. godine u Zenici gdje je započeo fudbalsku karijeru i dres Čelika nosio od 1984. do 1992. godine kada je prešao u Sentu. Od 1993. do 1995. nastupao je za Kikindu da bi naredne četiri sezone branio boje Partizana u kojem se proslavio, osvojio tri šampionske titule i stigao do dresa reprezentacije tadašnje SR Jugoslavije. Naredne četiri sezone proveo je u njemačkom Verderu sa kojim je 2004. osvojio duplu krunu da bi od 2004. do 2009. godine nastupao za Šalke i jedno vrijeme nosio kapitensku traku. Uslijedio je povratak u Partizan u kojem je završio aktivnu karijeru 21. maja 2011. godine. Odmah zatim postao je sportski direktor Partizana i na toj funkciji bio do pred kraj iste godine kada je smijenjen.

U zoni ispadanja

Poslije prvog dijela Premijer lige BiH Radnik zauzima pretposljednje mjesto na tabeli sa samo deset bodova iz 15 utakmica i nalazi se u zoni ispadanja. Uz dvije pobjede upisali su još četiri remija i devet poraza. Trenutno, 14-plasirana Sloboda iz Tuzle Bijeljincima bježi dva boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana