Крстајић на челу Радника?

Игор Станишић
Крстајић на челу Радника?

Бијељина - Прослављени играч Партизана Младен Крстајић требао би да буде именован на функцију предсједника Фудбалског клуба Радник, сазнаје "Глас Српске" из извора блиским тиму из Бијељине.

Ако он постане челни човјек клуба функцију генералног секретара требало би да обавља његов кум Небојша Томић. Прво засједање Скупштине Радника након осам година заказано је за данас од 17 часова и на њему би требало да се изабере ново руководство. Досадашњи предсједник Управног одбора семберског премијерлигаша Предраг Јовић рекао је да неће више обављати ту функцију на којој се налази три и по године.

- Чињеница је да се Скупштина Радника није састала пуних осам година па је ово прилика да се неке ствари поставе на прави начин. Скупштина ће изабрати нови Управни одбор који ће управљати клубом, а постоји вјероватноћа за новим кадровским промјенама и реорганизацијом када је у питању даље функционисање и рад клуба - рекао је Јовић.

Крстајић је рођен 4. марта 1974. године у Зеници гдје је започео фудбалску каријеру и дрес Челика носио од 1984. до 1992. године када је прешао у Сенту. Од 1993. до 1995. наступао је за Кикинду да би наредне четири сезоне бранио боје Партизана у којем се прославио, освојио три шампионске титуле и стигао до дреса репрезентације тадашње СР Југославије. Наредне четири сезоне провео је у њемачком Вердеру са којим је 2004. освојио дуплу круну да би од 2004. до 2009. године наступао за Шалке и једно вријеме носио капитенску траку. Услиједио је повратак у Партизан у којем је завршио активну каријеру 21. маја 2011. године. Одмах затим постао је спортски директор Партизана и на тој функцији био до пред крај исте године када је смијењен.

У зони испадања

Послије првог дијела Премијер лиге БиХ Радник заузима претпосљедње мјесто на табели са само десет бодова из 15 утакмица и налази се у зони испадања. Уз двије побједе уписали су још четири ремија и девет пораза. Тренутно, 14-пласирана Слобода из Тузле Бијељинцима бјежи два бода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана