Partizan definitivno odstranio Živkovića iz tima

Agencije
Partizan definitivno odstranio Živkovića iz tima

Čelnici Partizana definitivno su odstranili Andriju Živkovića iz tima i vratiće ga u Beograd, gdje će trenirati sa ostalim "otpisanima" do isteka ugovora.

Već nedjeljama traje saga u vezi sa Živkovićem koji će 30. juna postati slobodan igrač, zbog čega će Partizan morati da plati "penale" menadžeru Piniju Zahaviju oko 2,5 miliona evra.

Partizan je posljednjih dana uslovljavao Živkovića da potpiše novi ugovor, mladi fudbaler i njegov otac su to odbili istakavši da ne žele novi ugovor u koji je uključena treća strana, već da žele da sačekaju ljeto i tada eventualno produže saradnju.

Međutim, čelnicima kluba iz Humske to ne odgovara, pa su odlučili da ga izbace iz ekipe čiji je jesenas bio najbolji igrač.

Živković će do ljeta da tranira u Teleoptiku sa ostalim igračima na koje klub ne računa, a to su Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković, Filip Knežević.

Nedjeljama traje žestok javni pritisak na Živkovića da potpiše novi ugovor, kritikuju ga aktuelni čelnici, sadašnji i bivši igrači tima, molili su ga Omladinska škola i Radna zajednica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana