Партизан дефинитивно одстранио Живковића из тима

Агенције
Партизан дефинитивно одстранио Живковића из тима

Челници Партизана дефинитивно су одстранили Андрију Живковића из тима и вратиће га у Београд, гдје ће тренирати са осталим "отписанима" до истека уговора.

Већ недјељама траје сага у вези са Живковићем који ће 30. јуна постати слободан играч, због чега ће Партизан морати да плати "пенале" менаџеру Пинију Захавију око 2,5 милиона евра.

Партизан је посљедњих дана условљавао Живковића да потпише нови уговор, млади фудбалер и његов отац су то одбили истакавши да не желе нови уговор у који је укључена трећа страна, већ да желе да сачекају љето и тада евентуално продуже сарадњу.

Међутим, челницима клуба из Хумске то не одговара, па су одлучили да га избаце из екипе чији је јесенас био најбољи играч.

Живковић ће до љета да транира у Телеоптику са осталим играчима на које клуб не рачуна, а то су Предраг Лука, Лазар Ћирковић, Живко Живковић, Филип Кнежевић.

Недјељама траје жесток јавни притисак на Живковића да потпише нови уговор, критикују га актуелни челници, садашњи и бивши играчи тима, молили су га Омладинска школа и Радна заједница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана