Новак завршио одмор, почео са тренинзима

Агенције
Новак завршио одмор, почео са тренинзима

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић у уторак се вратио са одмора на Јадранском мору у Монте Карло и почео са тренинзима, преносе „Вечерње новости“.

Ђоковић је послије освајања свог трећег Вимблдона узео заслужене двије недјеље одмора које је провео са супругом Јеленом и сином Стефаном.

Српски тенисер је у сриједу стигао из Пуле у Монте Карло и одмах је прионуо на рад јер га чека кључан дио сезоне у којем би требало да потврди прво мјесто на АТП листи, али и дода још неке трофеје у своју већ богату колекцију.

Двије недјеље одмора биле су довољне да Ђоковић потпуно напуни батерије за наставак јесењег дијела сезоне. На наредна три турнира на америчкој турнеји брани укупно 900 поена – по 90 на Роџерс купу у Монтреалу и Мастерсу у Синсинатију и 720 на US Опену.

Први од тих турнира – Роџерс куп почиње 10. августа, такмичење у Синсинатију креће 16, док је посљедњи Грен слем сезоне на програму од 31. августа до 13. септембра. Поред тога да ли ће у Њујорку стићи до своје десете Грен слем титуле, многе занима да ли ће Новак у Синсинатију постати први тенисер који ће освојити трофеје на свим Мастерсима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана