ФК Крупа на Врбасу: Сезона за понос

Милан Зубовић
ФК Крупа на Врбасу: Сезона за понос

Бањалука - Фудбалерима Крупе на Врбасу прошла сезона била је најуспејшнија у њиховој историји и клуб из мјеста надомак Бањалуке успио је да се пласира у Другу лигу Републике Српске, група запад.

Предсједник клуба Драшко Илић је истакао да је ово дугоочекивани резултат на који су поносни сви становници овог мјеста.

- Послије шест година Крупа је успјела да направи резултат који смо сви жељно очекивали. Успјели смо да из четврте лиге дођемо у трећу, а сада смо кроз бараж изборили пласман у друголигашку конкуренцију. Фудбалери, тренер Мирослав Балабан и остатак стручног штаба најзаслужнији су за овај резултат који можемо сматрати највећим у историји нашег клуба. Сада ћемо на паузу па на припреме за идућу сезону - изјавио је предсједник клуба Драшко Илић.

Амбиције клуба за сљедећу сезону нису одређене, али се не искључује могућност борбе за неко од мјеста у врху табеле.

- У новој такмичарској години прва жеља нам је да будемо равноправан противник осталим екипама које се дуго година такмиче у Другој лиги. Немамо претјерано великих амбиција мада уколико се укаже прилика да се пласирамо у врх табеле сигурно је да ћемо је искористити. Вјерујем да ћемо око 15. јула кренути са припремама и већ сада нам се јављају играчи који желе да играју за нас што је показатељ да се у клубу добро ради. Вјерујем да ће се играчи до тада одморити и да ће са доста елана кренути у нову сезону - нагласио је Илић.

Већи дио припрема обавиће се у Крупи на Врбасу гдје постоје одлични услови за рад, док није искључена могућност одласка у неко од околних мјеста.

Пут у Венецију

Као награду за пласман у Другу лигу Републике Српске фудбалери ће добити плаћено путовање.

- Послије почетка припрема планирали смо да колективно отпутујемо у Венецију и на Блед и то би на неки начин требало да буде поклон нашим играчима и руководству за постигнуте резултате прошле сезоне - рекао је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана