FK Krupa na Vrbasu: Sezona za ponos

Milan Zubović
FK Krupa na Vrbasu: Sezona za ponos

Banjaluka - Fudbalerima Krupe na Vrbasu prošla sezona bila je najuspejšnija u njihovoj istoriji i klub iz mjesta nadomak Banjaluke uspio je da se plasira u Drugu ligu Republike Srpske, grupa zapad.

Predsjednik kluba Draško Ilić je istakao da je ovo dugoočekivani rezultat na koji su ponosni svi stanovnici ovog mjesta.

- Poslije šest godina Krupa je uspjela da napravi rezultat koji smo svi željno očekivali. Uspjeli smo da iz četvrte lige dođemo u treću, a sada smo kroz baraž izborili plasman u drugoligašku konkurenciju. Fudbaleri, trener Miroslav Balaban i ostatak stručnog štaba najzaslužniji su za ovaj rezultat koji možemo smatrati najvećim u istoriji našeg kluba. Sada ćemo na pauzu pa na pripreme za iduću sezonu - izjavio je predsjednik kluba Draško Ilić.

Ambicije kluba za sljedeću sezonu nisu određene, ali se ne isključuje mogućnost borbe za neko od mjesta u vrhu tabele.

- U novoj takmičarskoj godini prva želja nam je da budemo ravnopravan protivnik ostalim ekipama koje se dugo godina takmiče u Drugoj ligi. Nemamo pretjerano velikih ambicija mada ukoliko se ukaže prilika da se plasiramo u vrh tabele sigurno je da ćemo je iskoristiti. Vjerujem da ćemo oko 15. jula krenuti sa pripremama i već sada nam se javljaju igrači koji žele da igraju za nas što je pokazatelj da se u klubu dobro radi. Vjerujem da će se igrači do tada odmoriti i da će sa dosta elana krenuti u novu sezonu - naglasio je Ilić.

Veći dio priprema obaviće se u Krupi na Vrbasu gdje postoje odlični uslovi za rad, dok nije isključena mogućnost odlaska u neko od okolnih mjesta.

Put u Veneciju

Kao nagradu za plasman u Drugu ligu Republike Srpske fudbaleri će dobiti plaćeno putovanje.

- Poslije početka priprema planirali smo da kolektivno otputujemo u Veneciju i na Bled i to bi na neki način trebalo da bude poklon našim igračima i rukovodstvu za postignute rezultate prošle sezone - rekao je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana