Син Драган ће шврљати са женама и у најлуђој ноћи

 Син Драган ће шврљати са женама и у најлуђој ноћи 31.12.2017 20:09 | Александра Глишић

Ненад Окановић у новогодишњој улози "Гласовог Дједа Мраза"

По чему ћете памтити 2017. годину?

За мене је 2017. година била веома успешна. И сигурно ћу је памтити по снимању филма "Заспанка за војнике" Предрага - Гаге Антонијевића чија је радња смештена у Први светски рат. И наравно, целу годину ћу памтити по лепим стварима.

Кога ћете се сјетити и шта ћете пожељети кад се казаљке поклопе?

У новогодишњој ноћи сам са својом породицом тако да ћу најближе обухватити жељама. Наравно, помислићу и на друге блиске и драге људе из мог живота којима ћу такође пожелети све најлепше у години која је испред нас.

Шта је за Вас идеалан новогодишњи поклон?

Идеалан новогодишњи поклон? Нисам сигуран (смијех). Али кад боље размислим највише би ме обрадовао одмор. Сада би ми пријали неки слободни дани да предахнем од свега. Волео бих да отпутујем на Кубу и да тамо напуним батерије. Бољег поклона од тога у овом тренутку не могу да пожелим.

Ко је идеална бака Мразица у Србији, а ко њен партнер?

Ух, па не могу да се сетим ко би ти могао да буде. Не бих се сада усудио да бирам.

Шта син Драган и чича Радашин раде у најлуђој ноћи?

Сигурно је да су са својим породицама. Радашин је са Радојком. А за сина Драгана не бих могао да прецизирам са ким је тачно јер доста мења друштво, посебно женско. (смијех)

Гдје бисте најрадије на новогодишњој прослави запјевали уживо пјесму "Село гори, а баба се чешља"?

Радо бих запјевао на некој прослави која је окупила добро друштво. Најрадије на приватној забави где могу потпуно да се опустим у сјајној атмосфери и да певам од срца.

Ко би био бољи предсједник Србије Ђода или Драгојло и зашто бисте гласали за једног, а зашто за другог?

Не бих могао да одлучим који је бољи. Зато бих гласао и за једног и за другог. То би за мене била тешка мука. Мртва је трка ко је више заслужио ту функцију, обојица су одлични кандидати за председника Србије.

Да сте Дједа Мраз шта бисте ставили у пакетић предсједницима РС и Србије Милораду Додику и Александру Вучићу?

Новогодишње честитке и жеље да једном живимо заједно.

Чији дрес бисте поклонили Нелету Карајлићу?

Ту нема никакве дилеме. Нелету бих поклонио дрес Црвене звезде.

Чега бисте се одрекли за титулу европску титулу шампиона Црвене звезде?

Нисам баш сигуран. Одрекао бих се неког хонорара. Тачније, одрекао бих се више одличних хонорара само да Црвена звезда освоји европску титулу шампиона. Не бих штедео на томе.

Можете ли да се сјетите најбољег вица који сте чули у 2017?

Тешко да тренутно могу да се сетим иједног вица који сам недавно чуо. Имам неких вицева, али нису за новине, тако да их не бих причао (смијех).

Шта бисте пожељели читаоцима "Гласа Српске" у Новој години?

Свима прво желим мир у души, благостање, срећу и здравље. Уз ово ће и све остало доћи. Најважније је да смо смирени и здрави, испуњене душе, па ће се и сви планови остварити.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица