Приједор: Три прасета на радост малишана

С. Та.
Приједор: Три прасета на радост малишана

Приједор - Васпитачице Дјечијег вртића "Радост" из Приједора извеле су на малом градском тргу луткарску представу "Три прасета" у оквиру "Културног љета Приједор 2014".

Представу је гледало неколико десетина најупорнијих малишана и родитеља, који су се због олујног невремена сакрили испод дрвећа, сунцобрана и надстрешница околних продавница и кафића. Сцена је била постављена под кровом, али су се васпитачице бориле да надгласају вјетар и грмљавину, те су за свој труд, глуму и креативност награђене дугим аплаузима и овацијама.

- И ову луткарску представу наше васпитачице припремиле су како за нашу дјецу тако и за дјецу која нису обухваћена предшколским образовањем, а драмско стваралаштво је један од веома значајних сегмената у наставном плану и програму предшколског образовања - казала је директор Дјечијег вртића "Радост" Приједор Душанка Божић.

"Културно љето" град Приједор организује шесту годину заредом како би разноврсним садржајима били испуњени љетни дани Приједорчанима који нигдје не путују и гостима који љети посјећују овај град.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана