На свечаној академији Позоришта младих Зворник уручене награде и захвалнице

Срна
На свечаној академији Позоришта младих Зворник уручене награде и захвалнице

Зворник - У зворничком Дому омладине вечерас је одржана свечана академија Позоришта младих Зворник на којој су додијељене награде и захвалнице појединцима и колективима за допринос развоју овог позоришта у претходној години.

Захвалнице су уручене пријатељима, партнерима, спонзорима и људима који су били уз позориште и дали допринос његовом развоју, док су глумцима Позоришта младих Зворник и сарадницима уручене награде и похвале.


Награда за најбољу главну женску улогу у сезони уручена је Бранки Дукић, за најбољу споредну мушку улогу Игору Главашу, док је награду за импровизацију добио Драгомир Савић.

Награде глумцима и захвалнице појединцима и колективима уручили су директор Дома омладине и члан Позоришта младих Зворник Ђорђе Деурић и глумац Саша Икановић из Бијељине.

Деурић је рекао да је свечана академија организована да се саберу утисци протекле сезоне, те нагласио да Позориште младих његује коректан однос са партнерима и спонзорима.

Икановић је истакао да је Позориште младих Зворник у прошлој години остварило добре резултате, те да за ову позоришну сезону припрема и неке нове представе.

Према његовим ријечима, глумци овог позоришта извели су представу "Кула" коју је продуцирало Позориште младих, "Ожалошћену породицу", "Судбу" и многе друге, као и 25 представа за дјецу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана