Андрија Милошевић шармирао Бањалучанке

Данијела Стоканић
Андрија Милошевић шармирао Бањалучанке

Шалама и музичким хитовима популарни глумац Андрија Милошевић шармирао је бројне Бањалучанке које су пратиле извођење кабареа "Контрадиторе".

Глумац је заједно са пријатељима Данијелом Церовићем и Гораном Перишићем довео до усијања атмосферу у клубу "Тамарис", а публика је с њима хорски пјевала популарне пјесме.

"Контрадиторе" је премијерно представљен домаћим љубитељима доброг звука који су са ентузијазмом дочекали Андрију и његове музичаре, али и чланове бањалучке групе "Интиме". Домаћи бенд чине Љубомир Перишић, Зоран Комјеновић, Зоран Вујић и Александар Михић, који су испраћени бурним аплаузом. Бриљантне, духовите и често надреалне приче Андрије Милошевића представљају и ироничан осврт на тренутно стање на домаћој музичкој сцени.

Он је на интересантан начин искомбиновао елементе сценског наступа, музику и стендап комедију, што је дочекано громогласним смијехом. Послије једноипочасовног наступа Андрија је испраћен овацијама, а фанови су у холу могли да се упознају и фотографишу с њим, али и да му поставе по једно питање. Милошевић је рекао да са кабареом "Контрадиторе", између осталог, пролазе кроз један дио југословенског рока који се бањалучкој публици највише допао.

- Југословенски рок у неким моментима има неке везе са мојим текстом - рекао је Милошевић.

Учесник кабареа и професор гитаре Горан Перишић казао је да је ово један од начина да вријеме проводи са својим најбољим пријатељима из дјетињства, што га додатно мотивише да пројекат освјежава новим детаљима.

- Концепт овог кабареа је посљедица дугогодишњег пријатељства. То су наши мали моменти у којима смо се пронашли и покушавамо да их представимо на најбољи начин - рекао је Перишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана