Препозната изузетна остварења у привреди Бањалуке

Д. С.
Препозната изузетна остварења у привреди Бањалуке

Бањалука - Градска управа Бањалука, поводом обиљежавања Дана града, "Бањалучкој пивари" уручила је Плакету за изузетна остварења у области привреде и подршку културним и спортским догађајима, због чега ће ова година и април у овој компанији остати упамћени као изузетно важни.

Генерални директор "Бањалучке пиваре" Николас Пени истакао је да је велика ствар наћи се на списку одабраних и награђених од стране града Бањалука.

- Ово је знак да смо већ 144 године на исправном путу на којем, градећи себе, градимо и пословно окружење града, али и доприносимо развоју културе, умјетности, музичког стваралаштва и спорта. И баш због тога нам је ова плакета изузетно важна - истакао је Пени.

Плакета је "Бањалучкој пивари" додијељена у суботу на свечаној академији поводом обиљежавања Дана града. То је, како је наведено у саопштењу ове компаније, уједно била и прилика да представници "Бањалучке пиваре" са осталим добитницима размијене искуства и још једном заједно потврде да је Бањалука град у којем је лијепо живјети, радити и учествовати у грађењу заједнице.

- "Бањалучка пивара" наставиће да развија своје продајне и производне капацитете, али и да улаже у град Бањалуку и цијелу РС и БиХ, јер повјерење које свакодневно добијају од својих потрошача то захтијева од њих - наводи се у саопштењу.

Додају да су од свог оснивања оријентисани на задовољавање потреба својих потрошача, а један од циљева јесте стварање повољне пословне климе за више од 250 радника, као и неколико стотина добављача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана