Glas se poštuje i uvažava

M. L.
Glas se poštuje i uvažava

Banjaluka - Zahvaljujući profesionalnom izvještavanju i raznovrsnom sadržaju "Glas Srpske" je postao nezaobilazno štivo na ovim prostorima, sačuvavši profesionalno i svako drugo dostojanstvo, istaknuto je u čestitkama koje su juče pristizale u našu redakciju povodom 72 godine postojanja najstarijeg dnevnog lista u BiH.

Predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović navela je da je "Glas" ostao jedan od najuticajnijih i najčitanijih dnevnih listova.

- Objavljujući uvijek aktuelne i provjerene informacije, već decenijama gradite kredibilne dnevne novine čiji rad javnost poštuje i uvažava - navela je Cvijanovićeva.

Čestitke je uputio i ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić naglasivši da je "Glas Srpske" list sa poštovanja vrijednom tradicijom.

- Istina, objektivnost i tačnost su principi na kojima godinama gradite svoj kredibilitet, koji vam garantuje uspjeh u budućnosti - naveo je Đokić.

Ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić istakao je da pouzdanim i tačnim informisanjem "Glas" doprinosi promociji pravih društvenih i ljudskih vrijednosti još od sredine prošlog vijeka.

- Danas nam u oblasti saobraćaja pomažete da sačuvamo mnoge živote - naveo je Trninić.

Zahvaljujući novinarima redakcije "Glasa" na iskazanom interesovanju za teme iz zdravstvenog sistema, rođendansku čestitku uputio je i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja RS Darko Tomaš. U želji da i ubuduće niže uspjehe, rođendan su "Glasu" čestitali i načelnik CJB Banjaluka Boško Pandža, predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović, Privredna komora RS, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Socijalistička partija i mnogi drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana