Глас се поштује и уважава

М. Л.
Глас се поштује и уважава

Бањалука - Захваљујући професионалном извјештавању и разноврсном садржају "Глас Српске" је постао незаобилазно штиво на овим просторима, сачувавши професионално и свако друго достојанство, истакнуто је у честиткама које су јуче пристизале у нашу редакцију поводом 72 године постојања најстаријег дневног листа у БиХ.

Предсједник Владе РС Жељка Цвијановић навела је да је "Глас" остао један од најутицајнијих и најчитанијих дневних листова.

- Објављујући увијек актуелне и провјерене информације, већ деценијама градите кредибилне дневне новине чији рад јавност поштује и уважава - навела је Цвијановићева.

Честитке је упутио и министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић нагласивши да је "Глас Српске" лист са поштовања вриједном традицијом.

- Истина, објективност и тачност су принципи на којима годинама градите свој кредибилитет, који вам гарантује успјех у будућности - навео је Ђокић.

Министар саобраћаја и веза РС Неђо Трнинић истакао је да поузданим и тачним информисањем "Глас" доприноси промоцији правих друштвених и људских вриједности још од средине прошлог вијека.

- Данас нам у области саобраћаја помажете да сачувамо многе животе - навео је Трнинић.

Захваљујући новинарима редакције "Гласа" на исказаном интересовању за теме из здравственог система, рођенданску честитку упутио је и директор Фонда здравственог осигурања РС Дарко Томаш. У жељи да и убудуће ниже успјехе, рођендан су "Гласу" честитали и начелник ЦЈБ Бањалука Бошко Панџа, предсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Недељко Митровић, Привредна комора РС, Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, Социјалистичка партија и многи други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана