Bimal među najpoželjnijim poslodavcima

Ž. K.
Bimal među najpoželjnijim poslodavcima

Brčko - Fabrika jestivog ulja "Bimal" iz Brčkog našla se među tri najpoželjnija poslodavca u 2016. godini u kategoriji proizvodnih kompanija po izboru posjetilaca i korisnika portala Posao.ba.

Ova fabrika, koja posluje u sastavu "Studen holdinga", od 2002. godine prerađuje uljarice i na tržište plasira kvalitetno jestivo ulje za domaće potrošače i izvozna tržišta na kojima ostvaruje sve veće prisustvo ostvarujući konstantan rast i razvoj poslovanja.

- Veliku i prestižnu titulu kompanija "Bimal" je osvojila zahvaljujući uspješnom poslovanju i pozitivnom imidžu, ali i svim zaposlenima. Oni u svakodnevnom radu uspješno prenose misiju kompanije i doprinose ostvarivanju postavljenih ciljeva kompanije i individualnih ciljeva zbog kojih imamo stručne i obrazovane kadrove koji stalno teže usavršavanju, a kompanija im to i omogućava - izjavio je na svečanom proglašenju najpoželjnijih poslodavaca pomoćnik predsjednika uprave za ekonomska pitanja Ševal Suljkanović koji je primio nagradu.

"Bimal" je najveća proizvodna kompanija agroindustrijskog kompleksa "Studen holdinga" u Brčkom, koji broji više od 500 zaposlenih. Kompanija "Bimal" ima 226 stalno zaposlenih, a samo prošle godine je zaposleno 15 novih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana