Бимал међу најпожељнијим послодавцима

Ж. К.
Бимал међу најпожељнијим послодавцима

Брчко - Фабрика јестивог уља "Бимал" из Брчког нашла се међу три најпожељнија послодавца у 2016. години у категорији производних компанија по избору посјетилаца и корисника портала Посао.ба.

Ова фабрика, која послује у саставу "Студен холдинга", од 2002. године прерађује уљарице и на тржиште пласира квалитетно јестиво уље за домаће потрошаче и извозна тржишта на којима остварује све веће присуство остварујући константан раст и развој пословања.

- Велику и престижну титулу компанија "Бимал" је освојила захваљујући успјешном пословању и позитивном имиџу, али и свим запосленима. Они у свакодневном раду успјешно преносе мисију компаније и доприносе остваривању постављених циљева компаније и индивидуалних циљева због којих имамо стручне и образоване кадрове који стално теже усавршавању, а компанија им то и омогућава - изјавио је на свечаном проглашењу најпожељнијих послодаваца помоћник предсједника управе за економска питања Шевал Суљкановић који је примио награду.

"Бимал" је највећа производна компанија агроиндустријског комплекса "Студен холдинга" у Брчком, који броји више од 500 запослених. Компанија "Бимал" има 226 стално запослених, а само прошле године је запослено 15 нових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана