Свечано отворена новоасфалтирана улица у Градишкој

Срна

Градишка - Новоасфалтирана Улица Јована Цвијића, дужине 700 метара, пуштена је данас у употребу у приградском насељу Брестовчина у Градишци, а за њену изградњу из буџета општине издвојено је 88.000 КМ.

Улицу је свечано отворио начелник општине Градишка Зоран Аџић, који је рекао да је локална управа опредијељена да сваке године ради на изградњи инфраструктуре.


"Прошле године изградили смо и реконструисали око 30 километара путева и наставићемо и ове године без обзира да ли је изборна или неизборна година", рекао је Аџић.

Он је истакао да локална власт жели да буде одговорна према грађанима општине Градишка и уважи њихове потребе.

Аџић је истакао да је новоизграђени пут веома битан за мјештане и најавио да ће у наредном периоду бити изграђено још много путних комуникација на подручју ове општине.

Он је додао да ће веома брзо у насељу Брестовчина бити реконструисана главна улица, те да је у наредном периоду у плану и изградња вртића.

Предсједник мјесне заједнице Брестовчина Љубиша Бенцуз рекао је да је асфалтирање Улице Јована Цвијића резултат добре сарадње мјесне и локалне власти и да ће тако наставити да раде и у наредном периоду.

На подручју општине Градишка у току су радови на реконструкцији градских улица, те локалних и некатегорисаних путева.

У овој години укупно ће бити асфалтирано или реконструисано више од 14 километара путева, за шта ће из општинског буџета бити издвојено близу 1,3 милиона КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана