Продајом имовине покушао да избјегне извршење судске пресуде

Срна
Продајом имовине покушао да избјегне извршење судске пресуде

Приједор - Полицијска управа Приједор поднијела је Окружном јавном тужилаштву Приједор извјештај против лица чији су иницијали Д.В./39/ из Новог Града које је продајом имовине избјегао извршење судске одлуке о плаћању дуга у износу од 47.840 КМ.

У саопштењу из приједорске полиције се наводи да се осумњичени терети да је од 2009. до 2011. године у закупљеном пословном простору акционарског друштва из Новог Града обављао дјелатност предузетника месарске радње, те ту дјелатност настављао обављати и након истека уговора о закупу пословног простора 2011. године, све до новембра 2017.године.

"Наведено лице је с намјером избјегавања исплате дуга за закупнину и накнаду штете према власнику пословног простора, по основу судске пресуде у износу од 47.840 КМ, уговором о купопродаји, своју имовину продао трећим лицима", наводи се у саопштењу из ПУ Приједор.

Извјештај је поднијет Окружном јавном тужилаштву Приједор због постојања основа сумње да је лице Д.В. починило кривична дјела злоупотреба положаја одговорног лица и неизвршење судске одлуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана