Prnjavor dobija kružnu raskrsnicu vrijednu 38.731 KM

Srna
Prnjavor dobija kružnu raskrsnicu vrijednu 38.731 KM

Banjaluka - Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i direktor preduzeća "MG mind" Radomir Zeljković potpisali su ugovor o izgradnji kružne raskrsnice na ulazu u Prnjavor vrijednosti 38.731 KM.

Rok za izgradnju kružne raskrisnice je 90 dana od početka radova, rečeno je Srni u "Putevima Republike Srpske".


U "Putevima Srpske" navode da je rukovodstvo ovog preduzeća prepoznalo potrebu izgradnje ove kružne raskrsnice, koja će rasteretiti saobraćaj na ulazu u samu opštinu, ali i bitno uticati na bezbjednost saobraćaja.

"Sagledali smo inicijative koje nam je upućivala opština Prnjavor, a i naši stručnjaci su nakon uvida u dokumentaciju ukazali na potrebu da se saobraćaj na tom dijelu magistralnog puta rastereti izgradnjom kružne raskrsnice", rekao je Nešić.

Potpisivanju ugovora o gradnji kružne raskrsnice prisustvovao je i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, koji je naglasio da je da će ovaj projekat biti od ogromnog značaja za lokalnu zajednicu.

"Mi smo početkom godine sa žPutevima Srpskež potpisali sporazum o međusobnoj saradnji na ovom projektu, nakon čega je opština Prnjavor riješila imovinsko-pravne odnose", naveo je Tomaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana