Прњавор добија кружну раскрсницу вриједну 38.731 КМ

Срна
Прњавор добија кружну раскрсницу вриједну 38.731 КМ

Бањалука - Вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" Ненад Нешић и директор предузећа "МГ минд" Радомир Зељковић потписали су уговор о изградњи кружне раскрснице на улазу у Прњавор вриједности 38.731 КМ.

Рок за изградњу кружне раскриснице је 90 дана од почетка радова, речено је Срни у "Путевима Републике Српске".


У "Путевима Српске" наводе да је руководство овог предузећа препознало потребу изградње ове кружне раскрснице, која ће растеретити саобраћај на улазу у саму општину, али и битно утицати на безбједност саобраћаја.

"Сагледали смо иницијативе које нам је упућивала општина Прњавор, а и наши стручњаци су након увида у документацију указали на потребу да се саобраћај на том дијелу магистралног пута растерети изградњом кружне раскрснице", рекао је Нешић.

Потписивању уговора о градњи кружне раскрснице присуствовао је и начелник општине Прњавор Дарко Томаш, који је нагласио да је да ће овај пројекат бити од огромног значаја за локалну заједницу.

"Ми смо почетком године са жПутевима Српскеж потписали споразум о међусобној сарадњи на овом пројекту, након чега је општина Прњавор ријешила имовинско-правне односе", навео је Томаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана