Почео јубиларни турнир у Модричи у уличној кошарци

Срна
Почео јубиларни турнир у Модричи у уличној кошарци

Модрича - У Модричи је вечерас почео 20. Видовдански турнир у уличној кошарци који поводом Дана општине организује кошаркашки клуб из овог града.

Тренер Кошаркашког клуба “Модрича” Драшко Баук рекао је да су се до почетка турнира пријавиле 34 екипе из Прњавора, Лакташа, Бањалуке, Теслића, Добоја, Шамца, Оџака и града домаћина.

“Утакмице ће бити игране на полигону Српског културног центра по правилима жФИБА три-на-три стритболж у конкуренцији мушкарци пионири, кадети, јуниори и сениори”, рекао је Баук Срни.


Он је прецизирао да се за учешће на турниру пријавило по 10 екипа сениора, јуниора и кадета, те четири екипе пионира.

Баук је рекао да је овај турнир најпосјећенија спортска манифестација која се организује у оквиру Видовданске недјеље, под покровитељством општине Модрича.

Он је додао да је турнир препознатиљив у региону по броју учесника, фер-плеј надметању и гостопримству домаћина, те нагласио да је финале предвиђено за 27. јуни када ће бити проглашени побједници и уручене новчане награде у свим категоријама.

Организатор манифестације потврдио је да ће на турниру учестовати екипа “Спорт кафе” из Старе Тополе код Градишке, побједник прошлогодишњег стритбол такмичења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана