Побијени пси осванули на улицама Котор Вароша

mojkotorvaros.com
Побијени пси осванули на улицама Котор Вароша

Котор Варош - Јутро у Котор Варошу освануло је са ружним сликама на улицама на којима су лежали мртви пси за које нико не зна или не жели да каже ко их је побио током ноћи.

Побијени пси остављени су на тротоару у главној Улици цара Душана, а уклоњени су тек када су, према незваничним информацијама, грађани позивима усијали телефоне надлежних служби. Лешеве паса покупили су радници Комуналног предузећа "Бобас”.

Са начелником Одсјека за инспекције послове општине Котор Варош Гораном Малијевићем портал "Мој Котор Варош” је покушао да ступи у контакт, али безуспјешно, јер није одговарао на телефонске позиве па су остали ускраћени за информације о убијању паса. Овај Одсјек једини је надлежан за проблематику која се тиче паса луталица с обзиром на то да у његовом саставу дјелује и комунална полиција.

Проблем са псима луталицама у Котор Варошу ескалирао је почетком фебруара када је чопор данима тумарао улицама у свим дијеловима града. Аларм је упалио напад на дјечака којег је пас угризао код Основне школе "Свети Сава” послије чега је ангажован Хигијенски сервис за напуштене животиње "Јава” из Прњавора чији су радници ухватили десет паса и смјестили их у прњаворско прихватилиште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана