Panoramska vožnja za ljubitelje zimskih sportova na Jahorini

A. J. R.
Panoramska vožnja za ljubitelje zimskih sportova na Jahorini

Jahorina - Na radost ljubitelja panoramske vožnje i zimskih sportova šestosjedi Poljice i Ogorjelica na Jahorini od subote počinju da rade.

Iz Olimpijskog centra (OC) „Jahorina“ saopštili su da će šestosjedi biti pušteni u rad sa pripadajućim stazama i novim ski-putevima koji su potpuno rekonstruisani, iznivelisani i prošireni za skijaše i snoubordere.

- Uveliko se pripremaju nove staze, a vremenski uslovi su takvi da sistem za vještačko osnježavanje neprestano pravi snijeg, te da je visina utabanog snijega do 50 centimetara - navode iz OC „Jahorina“.

Na ski-stazi Poljice skijanje je zvanično počelo 3. decembra a za prve dane sezone, do završetka manifestacije „Ski-opening“ koja će se održati od 14. do 17. decembra, važi popust od 70 odsto na poludnevne, jednodnevne, dvodnevne i trodnevne karte.

Radno vrijeme skijališta je od devet do 15 časova a ski-karte i karte za parking po povlašćenim cijenama mogu se kupiti na tri lokacije, na platou Poljice i Ogorjelica i u hotelu „Bistrica“.

Ski-centar „Ravna planina“ u petak je otvorio svoje staze za skijaše a ljubitelji zimskih sportova koji se odluče da vikend provedu na ovoj planini imaju pogodnost skijanja po prošlogodišnjim cijenama. Stare cijene važiće do puštanja u rad gondole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana