Ничу путеви према мосту у Братунцу

К. Ћ.
Ничу путеви према мосту у Братунцу

Братунац, Сребреница - Изградња моста преко Дрине између Братунца и Љубовије најзначајнији је пројекат за ово подручје у посљедњих неколико деценија, а идућих дана почеће изградња приступних путева мосту из правца Братунца.

Рекао је ово министар саобраћаја и веза РС Неђо Трнинић, који је јуче са министром пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Стевом Мирјанићем разговарао са руководством Братунца.

Трнинић је истакао да ће у идућој години почети рехабилитација регионалног пута Дрињача - Братунац - Скелани, док је Мирјанић изјавио је да је Влада Српске у посљедњих пет година уложила више од 23 милиона КМ за подршку развоју пољопривреде и њену модернизацију и за подстицаје у овој општини.

Мирјанић и Трнинић претходно су посјетили Сребреницу, у којој је, према ријечима Мирјанића, Влада до сада уложила око шест милиона КМ по основу подстицаја у пољопривреди, улагања у водопривреду, по основу ренте, те међународних пројеката који се реализују на овом подручју. Трнинић је рекао да је у протеклих десетак година у инфраструктурне пројекте у Сребреници уложено више од 40 милиона КМ.

Када је у питању Међународни аеродром Бањалука, Трнинић је рекао да је генералном директору Мирославу Јањићу истекао мандат и да је расписан конкурс, који још није затворен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана