Луки Рајићу потребно 100.000 КМ за трансплантацију бубрега

Срна
Луки Рајићу потребно 100.000 КМ за трансплантацију бубрега

Пале - Музички састав “Катера” из Источног Сарајева одржао је вечерас на Палама хуманитарни концерт за помоћ Луки Рајићу из ове општине којем је хитно потребно 100.000 КМ за трансплантацију бубрега у Падови.

Луки Рајићу, оцу двоје дјеце, потребна је помоћ свих добрих људи јер су му, због тешког обољења бубрега, љекари у Бањалуци и Београду препоручили трансплантацију што прије.

Код Збер банке је отворен жиро рачун 567-491-59000845-87 на који се могу уплатити средства за помоћ Луки, рођеном 10. јануара 1960. године на Сокоцу.

Предсједник Савјета младих Пале Кристина Ковач рекла је новинарима да је потребно 100.000 КМ да Лука оде на трансплантацију у Италију, због чега су одлучили да му помогну у прикупљању новца организовањем вечерашњег концерта.

“Дуги низ година организујемо хуманитарне концерте, јер је то веома важно у развијању свијести колико је хуманост важна”, истакла је Ковачева.

Члан састава “Катера” Лука Новосел рекао је да овај састав дјелује око три године и увијек се радо одазову оваквим концертима.

Он је додао да су на вечерашњем концерту у Културном центру Пале на репертоару биле свјетовна и духовна музика.

Новосел је најавио да ће у недјељу, 17. марта, одржати још један хуманитарни концерт, у Рогатици за помоћ Синиши Драшковићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана