Dnevna karta u špicu sezone 45 KM

A. J. R.
Dnevna karta u špicu sezone 45 KM

Banjaluka - Ljubitelji skijanja, koji ovu zimu planiraju da provedu na olimpijskoj ljepotici Jahorini, ski-karte plaćaće po novim cijenama.

Prema cjenovniku Olimpijskog centra "Jahorina" za predstojeću zimsku sezonu, dnevna skijaška karta za odrasle u pred i post sezoni, odnosno od 15. novembra do 18. decembra i od 26. marta nadalje, koštaće 40 maraka.

Oni koji budu skijali u piku sezone, od 25. decembra do 2. januara i od 10. do 18. februara, dnevni ski-pas platiće 45 maraka, dok će u preostalom dijelu sezone biti jeftiniji za četiri marke.

Dječja dnevna karta u pred i post sezoni iznosiće 30 maraka, u špicu 35, a u ostalom periodu 31 KM.

Ko se odluči za noćno skijanje moraće izdvojiti 30, 35 ili 38 maraka, u zavisnosti u kojem dijelu sezone odluči da posjeti Jahorinu.

Sezonska karta u špicu sezone za odrasle je 900 maraka, a za djecu 450, navedeno je u novom cjenovniku.

U OC "Jahorina" ističu da je promjena cijena uslijedila zbog brojnih unapređenja u skijaškom centru.

- Skijaši će imati priliku da uživaju na uređenijim ski-stazama, a značajno su unaprijeđeni i uslovi za početnike. Biće postavljeni i vjetrobrani na vrhu, čime će biti povećan broj skijaških dana - rekli su u OC "Jahorina".

Cijene skijaških karata na Olimpijskom centru "Bjelašnica-Igman" takođe će biti veće u predstojećoj sezoni u odnosu na prethodnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana