Бањалука: Ученици Пољопривредне школе пушили и продавали марихуану

Јасмина Перишић
Бањалука: Ученици Пољопривредне школе пушили и продавали марихуану

Бањалука - Да је дрога све заступљенија и у школским клупама, потврдила је рација у Пољопривредној школи Бањалука, током које је полиција код три ученика пронашла марихуану.

Овај догађај шокирао је наставнике и родитеље, који су рекли да им ни на крај памети није било да дјеца конзумирају дрогу у школи, а још мање да су од тога развили бизнис.

"Глас Српске" сазнаје од извора блиског истрази да се овој појави ушло у траг када је полиција добила дојаву да ученици дилују дрогу испред школе.

- На великим одморима су ученици, који су иначе познати по проблематичном понашању, усред школског дворишта пушили и продавали марихуану. Ријеч је о старијим ђацима. Страшно је што један од њих није чак ни пунољетан - рекао је извор.

Један од родитеља, који није желио да му објавимо име, истакао је да му је кћерка испричала да се, осим ђака Пољопривредне школе, на игралишту могу често видјети старији сумњиви младићи и дјевојке.

- Друга дјеца нису жељела да пријаве проблематичне ученике, јер су се плашили да ће се наћи на њиховој мети, па су их заобилазили. Међутим, било је и оних који су хтјели да се докажу, па су пушили марихуану - рекао је родитељ.

 

Општинрије прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана