„Звјездице“ ујединиле власт и опозицију

В. П.
„Звјездице“ ујединиле власт и опозицију

Бањалука - Збрињавање омладине и старијих од 18 година те организовање боравка у вртићу за малишане само су неки од проблема са којима се свакодневно сусрећу корисници услуга Центра за подршку породицама дјеце и особа са потешкоћама у развоју „Дајте нам шансу - Звјездице“.

Директор Центра Жељка Перишић-Нинковић јуче је са овом проблематиком упознала предсједника Скупштине града Зорана Талића и одборнике међу којима је било представника власти и опозиције. Талић је рекао да град финансијски, али и на друге начине, помаже овом центру.

- Сви смо опредијељени да дођемо до системских рјешења. Драго ми је што су овдје одборници позиције и опозиције и да смо показали јасан став о томе да смо уз ове породице, уз ову дјецу и да желимо максимално да им помогнемо како не би постали социјални случајеви - казао је Талић.

Жељка Перишић-Нинковић је навела да имају 115 корисника и да је неопходно системски рјешавати проблеме на које наилазе. Додала је да им је потребно возило које ће превозити дјецу у Центар када њихови родитељи нису у могућности да то учине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана