Зимска чаролија засијаће са триста хиљада лампица

Д. Б.
Зимска чаролија засијаће са триста хиљада лампица

Бањалука - Традиционални "Зимзоград" отвориће врата 14. децембра на новој локацији у парку "Младен Стојановић", а припреме за ову зимску чаролију у пуном су јеку.

Празнични угођај ће употпунити више од 300.000 лампица, детаља и празничних декорација. Ријеч је о потпуно новим концепту који ће се простирати на 15.000 метара квадратних и трајати 45 дана. Портпарол "Зимзограда" Марко Шиниковић рекао је да грађане очекује богат програм и да ће свако пронаћи нешто за себе.

- Потрудили смо се да амбијент "Зимзограда" учинимо чаробним и угоднијим за све наше посјетиоце, уз бројне свјетлосне ефекте и празничне декорације. Они који нас посјете моћи ће уживати у гастро специјалитетима, бројним дегустацијама и музичком програму - казао је Шиниковић.

У сарадњи са Давором Модрушаном, дизајнером свјетла и Нином Бабић, познатом бањалучком умјетницом, осмишљен је празнични угођај са више од 300.000 лампица, детаља и декорација.

- Посјетиоце очекује посебан амбијентални угођај и свјетлосна чаролија - истакао је Шиниковић.

За малишане је организовано дружење са Дједа Мразом, као и забава у "Фан" и "Кидс парку", а од 2. јануара почиње и школа клизања, у којој могу учествовати све генерације.

- Посјетиоци ће моћи бесплатно да уче од професионалних тренера како најбоље искористити "Ајс парк". Такође, ту је и кугла која скрива разна изненађења за наше посјетиоце - рекао је Шиниковић и додао да ће "Зимзоград" трајати до 31. јануара 2019. године.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана