Куглање идеална забава у хладним данима

Ј. П.
Куглање идеална забава у хладним данима

Бањалука - Доласком хладнијих дана Боулинг клуба "Бањалука" привлачи све више посјетилаца разних генерација, жељних добре забаве и друштвених игара.

Иако је ова врста куглања, са већим куглама које имају рупе за прсте, најпопуларнија у Сједињеним Америчким Државама, оно је пустило дубоко коријење у Европи, а све популарније је и у Бањалуци. У чари и љепоте овог спорта на шест стаза недавно су се могли увјерити и представници медија са сједиштем у граду на Врбасу који су у неколико наврата одмјеравали снаге и надметали се за титулу најбоље екипе.

- Боулинг је заиста лијеп спорт и све више је заинтересованих за њега у Бањалуци. Куглаши имају све што је неопходно за добру рекреацију. То је идеална забава у ове хладне зимске дане. Љубитељи треба да имају само добру вољу за боулинг и да дођу јер овдје добију патике које се носе на стазама и  мјесто да се покажу у рушењу кегли - казала је Евица Никић из Боулинг клуба "Бањалука", који се налази на трећем спрату Робне куће "Боска". 

Поред куглања, ту је и 9Д биоскоп, билијар, пикадо и кафић.

- Кино 9Д је нешто најновије и једино те врсте у БиХ. Сједишта која се помичу и други ефекти гледаоцима пружају незаборавну забаву. Они стичу утисак да учествују у самом филму. Највјернији посјетиоци су нам најмлађи и они радо са родитељима долазе на куглање. Код нас често организују прославе рођендана и новогодишњих празника - каже Никићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана