Иницијативе за Априлске награде доставити до 15. фебруара

Глас Српске
Иницијативе за Априлске награде доставити до 15. фебруара

Бањалука - Јавни позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом 22. априла, Дана града, отворен је до 15. фебруара.

Комисија за избор и именовања, награде и признања Скупштине града објавила је 1. фебруара овај позив, те је позвала сва заинтересована правна и физичка лица са подручја града да доставе иницијативе.

Иницијативе морају бити образложене, нарочито биографија за физичка лица, односно референце за правна лица, а потребно је навести разлоге који су утицали на подношење иницијативе, адресу и телефон контакт особе, односно лица које се предлаже, те приједлог награде за кандидовано лице. Иницијативе је потребно доставити Скупштини града - Комисији за избор и именовања, награде и признања, на адресу: Трг српских владара број 1, 78 000 Бањалука.

Одлуком о наградама и признањима установљени су Кључ града, са повељом "Почасни грађанин града Бањалука", Златни грб града, Плакета града, те Награда града младима као посебан вид признања за значајна остварења у свим областима живота. Награде и признања могу се додјељивати појединцима, предузећима, установама и другим субјектима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана