Обустава саобраћаја у центру Бањалуке у наредна два дана

Срна
Обустава саобраћаја у центру Бањалуке у наредна два дана

Бањалука - Због обиљежавања 9. јануара - Дана Републике, у центру Бањалуке сутра ће доћи до обуставе саобраћаја у више улица и корекције траса јавног превоза, саопштено је из Градске управе.Саобраћај ће од 7.00 часова бити обустављен од Улице краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве, до Булевара цара Душана.

Од 10.00 часова саобраћај ће бити обустављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве, до зграде Владе Републике Српске и у Улици доктора Младена Стојановића, на дијелу од зграде Владе до Малте.


Саобраћај ће бити обустављен и у Улици олимпијских побједника на дијелу од Гундулићеве до Првог крајишког корпуса и у Алеји Светог Саве и Улици Вука Караџића, на дијелу од Цркве Свете Тројице до Видовданске улице.

Од 12.00 до 17.00 часова саобраћај ће бити обустављен у Алеји Светог Саве, на дијелу од Гундулићеве улице до Булевара српске војске.

За вријеме трајања обуставе, саобраћај ће регулисати и преусмјеравати службена лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Корекције у јавном превозу путника биће извршене на линијама јавног превоза које саобраћају улицама у којима ће доћи до обуставе саобраћања.

Из Градске управе наводе да ће сутра бити затворени паркинзи код зграде Радио-телевизије Републике Српске, код "Краша", хотела "Палас", Старе аутобуске станице, Акване, код зграде Алтернативне телевизије, старог "Зенита" и испред зграде Банке Српске.

Обустава саобраћања планирана је и у сриједу, 10. јануара, од 8.00 до 19.00 часова у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Поште до Улице Марије Бурсаћ.

За вријеме трајања обуставе, стајалиште "Боска" биће ван функције јер ће аутобуси из смјера Градског моста бити преусмјерени на Книнску и Видовданску улицу, на Стару аутобуску станицу.

Из смјера Фабрике дувана, сва стајалишта биће у функцији и аутобуси ће бити преусмјерени у Улицу Милана Тепића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана