Megdan 3 u Novom Sadu: Marjanović protiv Rusa, Pantić za pojas

srpskacafe.com
Megdan 3 u Novom Sadu: Marjanović protiv Rusa, Pantić za pojas

Denis Marjanović, član Kluba borilačkih sportova Hektor, boriće se protiv Rusa Aleksandra Šulaka u duelu Srbija – Rusija, koji će se u Novom Sadu održati 26. aprila.

Na istoj manifestaciji član ovog kluba Čedo Pantić boriće se za pojas organizacije „Megdan" protiv Novaka Radulovića.

Denis Marjanović ističe da mu je čast što će braniti boje Srbije protiv Rusije, a nada se dobrom meču protiv Aleksandra Šulaka u kategoriji do 84 kg.

– Radiću za Srbiju protiv Rusije, a protivnik će mi biti Aleksandar Šulak, reprezentaivac Rusije, šampion ove zemlje, i tipični predstavnik sovjetskog kik-boksa. Sasvim sigurno me očekuje dobar meč.  Ja sam vlasnik šampionskog pojasa „Megdana", ali napominjem da ovaj meč neće biti meč za odbranu pojasa nego za prestiž. Nadam se da ćemo do kraja godine organizovati i duel za odbranu pojasa, možda čak i u Banjaluci. Ja mogu reći da sam spreman, jedva čekam da meč počne – rekao je Marjanović.

Čedo Pantić će se za pojas pobjednika „Megdana" u konkurenciji do 71 kg boriti protiv Novaka Radulovića iz Srbije. Pantić je u prethodnom meču u Sarajevu protiv Radulovića poražen prekidom jer je zaradio povredu ali sada najavljuje osvetu.

– Moj protivnik je dobar borac. Na našem prošlom meču u Sarajevu je pobijedio prekidom jer sam zadobio posjekotinu. Spreman sam i sve one koji ne vjeruju u mene i koji se klade protiv mene moraću razočarati jer 27. aprila u Banjaluku stižem sa pojasom – obećao je Pantić.

Trener Dalibor Petković ističe da su i Marjanović i Pantić izuzetno spremni.

– S obzirom da se radi o prestižnoj reviji, u posljednja dva mjeseca smo imali preko 200 rundi sparinga, imali smo prijatelje iz Srbije koji su bili pravi sparing partneri, trenirali sa nama i siguran sam da će naši bokseri ostvariti pobjede – rekao je Petković.

Stanković: "Megdan" raste

Predjednik Kik boks kluba Hektor Predrag Stanković objasnio je da je „Megdan" organizacija sa velikom perspektivom.

– Megdan je izuzetno respektabilna organizacija sa velikim brojem članova, i izuzetno kvalitetnim mečevima koje su organizovali. Mi smo ponosni što imamo priliku da učestvujemo i njihovim događajima i nadam se da ćemo sljedeću reviju organizovati u Banjaluci jer smo u pregovorima za tako nešto – rekao je Stanković.

Na meč u Novom Sadu putovaće više od 500 navijača iz Republike Srpske koji će putovati organizaovano iz Laktaša, Banjaluke, Modriče, Milića, Bijeljine, Vlasenice i Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana