Bez promjene na klupi Krupe bar do zime

Siniša Kotaraš
Bez promjene na klupi Krupe bar do zime

Banjaluka - Najneprijatnije iznenađenje Premijer lige, Krupa, nastavilo je sa krizom rezultata, pa je poraz od GOŠK-a (0:1), u derbiju začelja, prikovao ekipu iz kanjona Vrbasa na posljednjem mjestu premijerligaške tabele.

Samo tri osvojena boda u 11 posljednjih utakmica dovela su Krupu iz sigurnosti sredine tabele na posljednju poziciju i čak sedam bodova zaostatka za mjestom iznad linije ispadanja. U međuvremenu, klupu Krupe napustio je Branislav Krunić, njega je zamijenio Petar Kurćubić, ali se situacija nije nimalo poboljšala.

Sada se postavlja pitanje da li će do kraja prvog dijela prvenstva biti još nekih promjena, bar kada je u pitanju stručni štab, ali potpredsjednik kluba Dragomir Ilić kategorički demantuje takve vijesti.

- Čitam da smo kontaktirali ovog, pa zvali onog trenera, ali ništa od toga nije istina. Istina je da su nas zvali neki nudeći svoje usluge, ali o tome još ne razmišljamo. Svakako, bilo je nekih kontakata, ali nikakvih konkretnih razgovora, bar za sada, nije bilo - naglasio je Ilić.

Jedan od trenera koji se spominju kao kandidati za šefa stručnog štaba je i doskorašnji strateg GOŠK-a Feđa Dudić, koji je rekao da nije bilo priče o njegovom eventualnom angažmanu.

- Tačno je da se povremeno čujem sa Dragomirom Ilićem, sa kojim sam dobar drug, kao i sa Mihajlom Bučinskim, mojim nekadašnjim saigračem. Mi smo i u prošlosti sarađivali, neki od fudbalera su na moju preporuku zaigrali u Krupi, ali o ovome zaista nismo razgovarali. Uostalom, Krupa ima trenera i nema potrebe sada raspravljati i licitirati o tome. Dok god je Petar Kurćubić tu, ta priča zaista nema osnova - kategoričan je Dudić.

Krupa će narednog vikenda reprezentativnu pauzu u prvenstvu iskoristiti za gostovanje u Hrvatskoj, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Goricom.

Kup Republike Srpske

Fudbaleri Krupe sastaju se danas od 13.30 časova u Bileći sa trebinjskim Leotarom, u utakmici četvrtfinala Kupa Republike Srpske.

- Želimo pobedu, naravno, i sigurno je da bi nam ona mnogo značila. Ali, ni to nam neće isprati gorak ukus trenutne situacije jer nam je prvenstvo prioritet. Ipak, bilo bi lepo da na reprezentativnu pauzu odemo sa jednim dobrim rezultatom, a priliku protiv Leotara će dobiti neki od igrača koji su do sada imali manju minutažu - rekao je trener Krupe Petar Kurćubić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana