Policija radi na identifikovanju lica koje je prijetilo Petroviću

Policija radi na identifikovanju lica koje je prijetilo Petroviću 14.11.2018 09:37 | Srna

Doboj - Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Doboj rade na utvrđivanju okolnosti u vezi sa prijetnjom upućenom gradonačelniku Obrenu Petroviću i njegovoj porodici i identifikovanju izvršioca, rečeno je Srni u ovoj upravi.

Iz dobojske PU Srni je rečeno da su prijavu zaprimili juče u poslijepodnevnim časovima.


Gradonačelniku Doboja Obrenu Petroviću i njegovoj porodici, posredstvom zvanične mejl adrese u gradskoj upravi, upućena je prijetnja smrću.

“Neka znaš, od danas niko ti ne garantuje život tebi i tvojoj porodici”, navodi se u prijetećoj poruci koja je stigla na zvanični mejl juče u 13.10.

U ovoj poruci osoba potpisana kao “Petarp001” naziva Petrovića, koji je nedavno isključen iz SDS-a, Vukom Brankovićem, tvrdeći da je “izdao Srpsku i otišao najvećem neprijatelju Srpske Republike”.

Ista prijetnja i od istog potpisnika juče u 13.14 upućena je i načelniku opštine Sokolac Milovanu Bjelici i njegovoj porodici.

Gradski odbor SDS-a u Doboju nedavno je usvojio zaključke kojim ne prihvata odluku o isključenju Obrena Petrovića iz stranke, te zatražio smjenu predsjednika SDS-a Vukote Govedarice i održavanje stranačkih vanrednih izbora.

I Bjelica, koji je i član Glavnog odbora SDS-a, prethodnih dana nekoliko puta je izjavio da ova stranka treba da razgovara sa svim strankama o saradnji, uključujući i SNSD.

Bjelica je takođe nedavno izjavio da kompletno rukovodstvo SDS-a, na čelu sa predsjednikom Vukotom Govedaricom, treba da podnese ostavku zbog loših rezultata na oktobarskim opštim izborima.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica